STARD starter i FIA World Rallycross Championship

STARD teamet starter nu i FIA World Rallycross Championship.

Lettiske Janis Baumanis og Russiske Timur Timerzyanov skal køre for teamet, som er startet af Manfred Stohl.

STARD har udviklet de Ford Fiesta RXS Supercars som World RX Team Austria senest har kørt med, og det var også gennem det team at de 3 lærte hinanden at kende. Stohl har selv kørt for teamet, og inden da, har han deltaget i et hav af WRC løb.

STARD team 2017
Graphics: STARD

Baumanis har kørt 2 sæsoner i FIA World Rallycross Championship, hvor han har kørt flere top 10 resultater hjem. I bagagen har han titlen som Europamester i S1600 i en Renault Twingo i 2015. 2016 var hans første hele sæson i Supercar klassen.

Timerzyanov er dobbelt Europamester i Supercar i 2012 og 2013. I 2014 skiftede han til Team Peugeot-Hansen, hvor han deltog i hele sæsonen, og sikrede sig en enkelt podieplads. 2015 sæsonen rakte desværre ikke til nogen besøg på podiet, men i 2016 var han tilbage igen – denne gang for World RX Team Austria.

Teamet er i gang med at udvikle videre på bilerne, så de i år kan stille til start med 2 stk Ford Fiesta RXS Evo 3.

Relaterede nyheder