Ginetta bekræfter Mecachrome til LMP1 program

Ginetta har bekræftet at det bliver Franske Mecachrome som skal bygge motorerne til deres kommende LMP1 racer.

Tidligere på året blev projektet annonceret, men dengang var kontrakten med motorbyggeren endnu ikke underskrevet, men det er den altså nu.

Ewan Baldry, Ginetta’s tekniske chef udtaler: “Vi er glade for at arbejde sammen med Bruno og Mecachrome omkring Ginetta LMP1 motoren. Begge firmaer ser det aktuelle LMP1 reglement som den perfekte mulighed for at blive involveret i projektet og vi ser frem til et meget spændende 2017.”

Bruno Engelric, Mecachrome’s motorsports chef: “Mecachrome ser meget frem til samarbejdet med Ginetta, på deres vej mod LMP1. Efter at have brugt tid sammen med teamet i både UK og Frankrig, er det meget tydeligt at begge parter har et fantastisk personale, som arbejde på projektet, og vi ser lyst på fremtiden.”

Ginetta LMP1
Graphics: Ginetta

Motoren bliver en V6 turbo motor, og det er ikke nogen hybrid version. Hybriddelen er undladt, da dette stadig er alt for avanceret for privatteams at drive, og Ginetta’s mål er at sælge bilen til private hold, og ikke selv være involveret i et egentligt løbsprogram, udover selvfølgelig at levere reservedele og anden support til holdene.

Grunddesignet på bilen ligger allerede fast, men egentlig CFD test starter i nærmeste fremtid, og Ginetta håber at have en bil klar til test i løbet af sommeren.

Relaterede nyheder