Mikkel O. Pedersen skriver Porsche Supercup kontrakt

Mikkel O. Pedersen har skrevet under med Team MRS til at køre en fuld sæson i Porsche Mobil 1 Supercup.

Det bliver i en helt ny fabriksbygget Porsche 911 GT3 Cup racer som han skal deltage i den store internationale serie med.

Den unge kører fra Struer har gennem de sidste par år smagt lidt på løbsserien, med en enkelt start i 2015 i Austin, samt flere starter i løbet af 2016. Teamet fra Struer måtte dog erkendte midtvejs gennem året, at deres egen Porsche ikke længere kunne følge med de andre samt stod foran en større totalrenovering, og i stedet blevet øjnene rettet mod en fuld sæson i 2017.

Photo: Mikkel O. Pedersen

Og det mål er hermed opfyldt, efter mange måneders intens sponsorsøgning.

Porsche Mobil 1 Supercup sæsonen starter 12.-14. maj på Circuit De Catalunya, men inden da skal der testes på samme bane 1 måned inden sæsonstarten.

Dermed skulle der være optimale forhold for forberedelser, hvilket også er nødvendigt i det hårde felt. Klassen er fyldt med Porsche Junior kørere og flere andre kørere, som har kørt Porsche racere gennem mange år. Men det har Mikkel efterhånden også – han kørte første sæson i en Porsche i 2013, hvor han startede i Special Saloon Car mesterskabet i Danmark, inden at han bl.a. har kørt i Porsche Carrera Cup Scandinavia.

Nu er han klar til at kæmpe med de store drenge, og forhåbentlig bliver det til mange topresulter i denne sæson.

Relaterede nyheder