Aston Martin bliver i FIA WEC i 5 sæsoner mere

Aston Martin Racing offentliggjorde i forbindelse med Geneve Motorshow at de bliver 5 sæsoner mere i FIA WEC.

Det er en meget vigtig annoncering set med FIA WEC/ACO’s øjne, da de dermed er sikret noget stabilitet i GTE klasserne, mens usikkerheden om fabriksbiler i LMP1 rumler derudaf.

Aston Martin Racing #95 2016
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing deltager i øjeblikket med deres Vantage model, men den udgår af deres gadebils program i år, og bliver erstattet af en anden model. Dette vil også blive afspejlet i deres FIA WEC program, har kilder fra Aston Martin Racing oplyst til Racing24-7.net.

AMR er de første som har svoret troskab til VM serien af alle WEC holdene. Ford har mindst denne sæson og 2 mere sikret, mens Porsche GT og Ferrari ikke har sat nogle årstal på. Corvette mangler vi endnu at se i FIA WEC som fabrikshold, men der kan vi kun håbe at GM med salget af Opel/Vauxhall til PSA gruppen forhåbentlig har lidt flere penge mellem hænderne, til at kunne gå ind i FIA WEC serien. I år er der ikke engang en privat Corvette fra Larbre Competition teamet i FIA WEC serien, men blot ved Le Mans løbet i juni – sammen med de to Amerikanske biler fra Corvette Racing selv.

Relaterede nyheder