Panis Barthez Competition har kørerne klar

Panis Barthez Competition har kørerne klar til deres ELMS sæson.

I LMP2 bilen med nummer 23, bliver fortsætter Fabien Barthez og Timothe Buret, mens Nathanael Berthon bliver ny 3. mand i bilen.

I LMP3 raceren med nummer 16 på siden, er det også blevet til genvalg til Eric Debard og Simon Gachet, mens den nye mand bliver Theo Bean.

Graphics: Panis Barthez Competition 2017

Berthon kommer fra en formelbils baggrund, hvor han bl.a. har kørt Formula Renault 3,5 og GP2, inden at han i 2014 begyndte at flirte med sportsvognsløb. Det er blevet til 3 starter ved 24 timers løbet på Le Mans. I 2016 kørte han en halv sæson i FIA WEC for G-Drive Racing, inden at han skiftede til Greaves Motorsport, som han kørte Le Mans samt resten af ELMS sæsonen for.

Theo Bean er en 24 årig Amerikaner og har bl.a. kørt løb i Continental Tires Sports Car Challenge samt Toyota Racing Series New Zealand. Nu vil den forholdsvis uerfarnere kører så prøve sportsvognsræset i Europa for Panis Barthez Competition.

ELMS sæsonen starter om 1 måned på Silverstone, men om godt 2 uger køres der Prolog på Monza, hvor alle holdene i ELMS serien skal deltage.

Relaterede nyheder