GRT Grasser Racing kommer med 2 Lambo’er

GRT Grasser Racing stiller op med 2 Lamborghini Huracan GT3 racere i ADAC GT Masters.

Det Østrigske team har Ezequiel Perez Companc og Mirko Bortolotti i bil nummer 19, mens Rolf Ineichen og Christian Engelhart skal være rattet i nummer 63. Ineichen og Engelhart var allerede holdkammerater i 2016, hvor makkerparret tog en sejr ved åbningsløbet i Oschersleben.

Teamchef Gottfried Grasser har luftet muligheden for evt at indsætte en 3. bil senere på sæsonen, så det må fremtiden vise.

Companc er endnu ikke så kendt, men hans far Luis Perez Companc er et kendt navn i både WRC samt WEC, hvor han kørte adskillige sæsoner. Junior har dog vist fin fart selv, ved bl.a. at vinde Ferrari Challenge Europe i 2014 og året senere slutte 3’er i International GT Open. I 2016 blev det til udvalgte starter i Blancpain Endurance samt Sprint Series. 2017 første år i en Lambo, men han har allerede deltaget for GRT Grasser Racing teamet i både Dubai samt Daytona. Nu er det de Tyske, Østrigske og Hollandske baner at han skal kæmpe på i 2017.

GRT Grasser Racing Lamborghini Huracan GT3 2016
Photo: JJ Media

Mirko Bortolotti er mangeårig Lamborghini fabrikskører, og har kørt stort set alle steder hvor der har været en Lambo på startlisten.

Christian Engelhart har kørt utallige løb i Porsche Cup racere, men har på det seneste også snust til andre bilmærker, og heriblandt Lambo. Han er en af de universelle kørere, som kører sort set hver eneste weekend året rundt, et eller andet sted i verden.

Rolf Ineichen har ligesom Engelhart kørt spandevis af Porsche Cup ræs, men hoppede i 2016 over til det Italienske bilmærke. Han er 3 dobbelt vinder af Porsche Carrera Cup Deutschland i B-klassen, og har også vundet 24 timers løbet i Dubai generelt i 2014.

GRT Grasser Racing teamet og de mere end 30 andre ADAC GT Masters racere starter deres første løbsweekend om halvanden måned i Oschersleben.

Relaterede nyheder