HTP satser ungt i bil nummer 2

HTP Motorsport satser på 2 unge kørere i deres 2. bil i ADAC GT Masters.

22 årige Marvin Kirchhöfer og 24 årige Indy Dontje skal køre den gule og grønne Mercedes-AMG GT3 med nummer 48 på siden.

I forvejen har teamet allerede annonceret Maximilian Götz og Patrick Assenheimer i deres anden bil med nummer 84.

Kirchhöfer og Dontje har kørt sammen før. I 2012 var de holdkammerater i ADAC Formel Masters. Kirchhöfer vandt titlen og skiftede herefter videre til Tysk Formel 3-Cup inden at han kørte 2 sæsoner i GP3 for ART Grand Prix. I 2016 kørte han GP2 for Carlin. Sæsonens højdepunkt var en 2. plads i Monaco, men ellers forløb det meste af sæsonen udenfor top 10. Nu vil han så prøve lykken i GT biler.

Mannfilter HTP Motorsport Mercedes-AMG GT3 2017
Photo: HTP Motorsport

Dontje er den erfarende GT mand af de 2. Efter at have sluttet på 3. pladsen i den Tyske Formel 3-Cup i 2014, hoppede han i biler med tag på. Her har en kørt et hav af løb i både Porsche, Mercedes samt BMW racere. Ofte har det været langdistanceløb, så det bliver næsten uvant for ham “kun” at skulle køre en halvtimes tid før eller efter at holdkammeraten har været i bilen.

ADAC GT Masters sæsonen starter sidste weekend i april på Oschersleben

Relaterede nyheder