ADAC Niedersachsen/Sachsen-Anhalt med 2 talenter

ADAC Niedersachsen/Sachsen-Anhalt stiller til start i ADAC GT Masters med 2 unge talenter.

Emil Lindholm skal køre sin anden sæson for teamet, mens Jonathan Judek er ny mand i teamet.

Det er Attempto Racing som skal igen drive ADAC Niedersachsen/Sachsen-Anhalt teamet, og bilen får derfor de klassiske blå Attempto farver.

ADAC Niedersachsen/Sachsen-Anhalt 2016
Photo: JJ Media

Bilen er en Lamborghini Huracan GT3, hvilket 20 årige Emil Lindholm allerede kender. Han kørte hele 2016 sæsonen for teamet, hvor han delte bilen med Andre Gies. I år skal Lindholm dele bilen med 17 årige Judek, som kommer direkte fra gokart banerne. Han har kørt adskillige pokaler samt mesterskaber hjem, og sluttede i 2016 nummer 4 i ADAC Kart Masters. Nu tager han så springet op i GT biler, efter at have testet for teamet tilbage i december måned.

Resultatmæssigt var 2016 meget magert for teamet, men med 2 unge kørere bag rattet, er det heller ikke nogen nem opgave mod adskillige fabrikskørere fra alle de store bilproducenter, som har biler repræsenteret i ADAC GT Masters.

Sæsonen starter sidste weekend i april på Oschersleben.

Relaterede nyheder