Alex Lynn bekræftet hos G-Drive Racing

Alex Lynn er nu blevet bekræftet hos G-Drive Racing i FIA WEC.

Han har tidligere på måneden testet for G-Drive Racing teamet, som i år drives af TDS by Thiriet teamet i FIA World Endurance Championship, og nu har teamet så officielt skrevet ham ind om 3. kører til åbningsløbet på Silverstone om 1 måned.

Alex Lynn er 23 år gammel og kommer fra England. Han har kørt et utal af sejre samt mesterskaber hjem, heriblandt Formel Renault UK og GP3 mesterskabet samt sluttet 6’er i GP2 mesterskabet de seneste to sæsoner. Derudover har han de seneste to sæsoner været udviklingskører for Williams F1, og i år er han reservekører for DS Virgin Racing i Formel E.

G-Drive Racing 2016
Photo: JJ Media

I 2016 begyndte han også at flirte med sportsvognsræs, hvor han havde 3 starter for Manor teamet i FIA WEC. I sæsonens 3 sidste løb, satte han et meget positivt aftryk på deres LMP2 program. Desværre var heldet og medkørernes kvaliteter ikke helt på hans side, men han fik vist sit værd, og nok til at en af konkurrenterne fra sidste år – G-Drive Racing – nu vælger at tage ham ind til en fuld sæson.

Medkørerne hos G-Drive Racing bliver teamejer Pierre Thiriet samt manden som medbringer G-Drive navnet, Roman Rusinov.

Relaterede nyheder