187 biler tilmeldt VLN

Der bliver kamp på asfalten når VLN serien starter næste weekend.

187 biler er tilmeldt serien, som køres på den legendariske Nordschleife rundt om Schloss Nürburg.

Der er et hav af forskellige klasser alt efter hvilken type bil at du kører i, men BMW, Opel, Porsche og Toyota afholder nogle specielle Cup’s for netop deres biler, og alene i disse er der tilmeldt 50 biler.

39 såkaldte gadebiler er tilmeldt serien, dvs. biler som der kun er gjort meget lidt ved, så som diverse sikkerhedsudstyr samt en anden undervogn.

Photo: VLN

Dertil kommer der en masse biler i en af de nyeste klasser, nemlig TCR klassen. Det er standardvogne som er bygget efter et specielt internationalt reglement. Disse biler bliver brugt til både korte sprintløb, men er også med i de lange 24 timers løb. Indtil videre er der Audi, Honda, Opel, Peugeot, Seat og Volkswagen TCR biler tilmeldt i VLN serien 2017.

De hurtigste biler i VLN serien er GT3 bilerne, hvor mærker som Audi, Mercedes, BMW, Porsche, Lamborghini, Nissan og Bentley deltager i den såkaldte SP9 klasse.

VLN startede i 1994 og siden da har det været et stødt stigende deltagerantal. Der har dog været enkelte bump på vejen, men på nuværende tidspunkt er der 32 biler mere tilmeldt end der var på samme tidspunkt sidste år. Så det er en rigtig positiv udvikling for serien.

Deltagerlisten til åbningsløbet offentliggøres først i næste uge.

Relaterede nyheder