Aust Motorsport med endnu en Audi R8 LMS

Aust Motorsport stiller op med endnu en Audi R8 LMS i ADAC GT Masters.

Efter teamet annoncerede Markus Pommer og Pierre Kaffer for nogle uger siden, har de i dag offentliggjort Patric Niederhauser og Dennis Marschall også skal køre for teamet.

Niederhauser har kørt formelbiler helt op i GP2, men har parallelt flirtet med sportsvogne af både åbne og lukkede modeller. I 2016 havde han nogle starter for Attempto Racing i ADAC GT Masters i en Lamborghini, men i år er det altså en Audi at han skal køre.

Aust Motorsport 2016
Photo: JJ Media

Marschall navnet er allerede velkendt, hvis man har fuldt lidt med i talentklasserne i Tysk motorsport de seneste mange år. Efter bunkevis af pokaler i gokart, skiftede han i 2014 til ADAC Formel Masters. Her blev det til en generel 6. plads. De seneste par år han kørt Audi Sport TT Cup, hvor det blev til henholdsvis en 3. og 2. plads i det generelle mesterskab. Samtidig fik han en flot 2. plads i kampen om årets motorsportstalent i Tyskland i 2016. Fra godt 300hk til over 500 bliver lidt af et spring – men han er ung og hurtig, og skal helt sikkert nok hurtigt finde sig til rette i bilen.

Det bliver spændende at følge de 2 unge kørere, når ADAC GT Masters sæsonen starter 28.-30. april på Oschersleben.

Relaterede nyheder