FIA WEC med nye kommentatorer

FIA World Endurance Championship har annonceret 3 nye stemmer til deres live stream.

De seneste sæsoner har de solgt en video streaming pakke til computer og deres app, hvor seriens egne kommentatorer har kommenteret løbene fra banen, samt haft deres egen pitrapporter.

I 2017 kommer der nye stemmer ud af højtalerne, hvis man vælger at lytte til denne stream.

Allan McNish bliver ny ekspert kommentator, hvor han skal dække 6 af WEC afdelingerne. Den dobbelte Le Mans vinder samt FIA WEC verdensmester sammen med Tom Kristensen og Loic Duval i 2013, er allerede vandt til at arbejde med tv. Han har været med bl.a. BBC og Sky Sports til Formel 1 løbene, hvor han har fungeret i samme rolle.

Toby Moody er af mange kendt som MotoGP kommentator gennem mange sæsoner, men han har også erfaring fra Dakar Rally og BTCC – og så har han også arbejdet for bl.a. Audi i forbindelse med Le Mans, samt tv kanalen Quest Tv gennem 2015, hvor de dækkede WEC sæsonen.

Allan McNish
Photo: JJ Media

Martin Haven er også en velkendt stemme i forbindelse med motorsport. Han har været fast kommentator på WTCC lige siden dens start, og utallige andre motorsports serier, og faktisk også som fast kommentator i bobslæde gennem vintermånederne. Tidligere på året var han også kommentator for Formel E.

Louise Beckett fortsætter med at være pitrapporter ligesom i de foregående sæsoner. Hun kender Martin Haven særdeles godt, da de 2 lavede WTCC programmerne gennem mange år. Men nu er der efterhånden flere folk som forbinder hende med FIA WEC end med FIA WTCC serien.

Graham Goodwin skal fortsat hjælpe til i forbindelse med tv dækningen, mens hans makker gennem de seneste sæsoner, John Hindhaugh, hopper hjem på Radio Le Mans og dækker alle kvalifikationerne og løbene via hjemmesiden www.radiolemans.com – foruden Radio Le Mans ved 24 timers løbet i Frankrig, hvor radiostationen igen i år leverer de Engelske kommentarer hele ugen igennem på banen.

FIA WEC sæsonen starter med 2 testdage i næste weekend på Monza, inden at sæsonen for alvor kommer i gang om 3 uger på Silverstone.

Relaterede nyheder