Mahindra Racing vender tilbage til den succesfulde Nordamerikanske jord

Efter to top-10 resultater ved Mexico City ePrix sidste år, kombineret med en stærk start på sæson 3, med to podieplaceringer i de første tre løb, går Mahindra Racing efter endnu et godt resultat i Mexico.

“Vi har haft en fantastisk start på sæsonen og M3Electro bilen har været god på alle baner, men uheldige begivenheder har forhindret os fra at score flere point. Vi vil være fokuserede på at score så mange point som muligt i Mexico, uden at tage nogle risici, og derved komme tilbage i mesterskabskampen,” sagde Felix Rosenqvist forud for det kommende ePrix.

Med Autódromo Hermanos Rodríguez placeret 2.250 meter over havets overflade, får den tyndere luft en indvirkning på både kølingen samt downforce på bilerne. Høje temperaturer er en ekstra udfording for kørerne. Ydermere er der kommet nogle ændringer på banen, for at forhindre kørerne i at skære igennem chikanerne, og en yderligere ændring i sving 1, hvor chikanen er blevet fjernet.

Felix Rosenqvist, Mahindra Racing
Photographer: Dan Bathie

“Banelayoutet er blevet ændret en lille smule, så vi har lidt mere hjemmearbejde. Sidste år var løbet fysisk krævende for mange af os, især for mig da det blot var det 2. løb efter min håndledsskade, så i år er jeg i meget bedre form til at kunne takle g-kræfterne. Det er unikt at køre gennem stadionet med så mange tilskurere, og jeg håber at der bliver fuldt hus igen,” opsummerer Nick Heidfeld.

Teamchef Dilbagh Gill pointerer at teamet skal indarbejde det som de lærte i Buenos Aires, for at få det bedst mulige resultat: “Mexico City giver os endnu en chance for at udnytte vores viden fra sidste år, og få kørt et godt resultat hjem til teamet.”

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder