NextEV NIO satser på godt resultat i Mexico

Med den 4. afdeling af 2016/17 FIA Formula E Championship løbet lige om hjørnet, ankommer NextEV NIO duoen Nelson Piquet Jr og Oliver Turvey med store forventninger til Mexico City.“Vi presser stadig hårdt på for at lukke hullet til holdene helt i toppen. Men det er vores helt klare mål at få vores første podie siden sæson 1,” sagde Nelson Piquet Jr. Holdkammerat Turvey tilføjede: “Jeg fandt mig hurtigt til rette med Mexico City banen sidste år, så jeg går efter at gentage vores gode kvalifikationer gennem denne sæson.”

Oliver Turvey, NextEV NEO Photo: Sam Bloxham/LAT/Formula E

Autódromo Hermanos Rodríguez banen er en usædvanlig blanding af en F1 bane og bybane. “Kombinationen af stadion sektionen og kerbs skulle gerne passe rigtig godt til vores chassis. Vi har vist at vi har en hurtig bil, og nu skal vi udnytte dens fulde potentiale i løbene, og få Nelson og Oliver på podiet,” forklarede teamchef Gérry Hughes.

Dertil leverer det tidligere baseball stadion altid en speciel atmosfære. “Det er altid sjovt med et stort publikum, og Formel E er blevet modtaget godt i Mexico – tilskuerne ved sidste års løb var fantastiske. Kun i en Formel E bil kan du høre tilskuerne heppe, så det er helt sikkert et speciel løb,” opsummerede Piquet Jr.

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder