Første testdag på Monza afviklet

European Le Mans Series havde sæsonens første testdag på Monza i dag.

Der blev for alvor givet gas i fronten af feltet, hvor der kun var få tiendedele eller tusindedele mellem biler i toppen af hver klasse.

Dragonspeed 21 teamet var det hurtigste LMP2 team i både formiddagens test, mens Graff 40 satte hurtigste tid foran Graff 39 i eftermiddagens test. High Class Racing 49 med Dennis Andersen og Anders Fjordbach var henholdsvis 8. og 6. hurtigst.

AT Racing 9 med Mikkel Jensen i bilen var hurtigst i LMP3 klassementet i formiddags, mens M.Racing – YMR var det hurtigste team i eftermiddagens kørsel, med deres 18 Ligier JS P3 bil foran deres nummer 19 Norma M30. RLR M.Sport 15 med Morten Dons bag rattet var henholdsvis 7. og 5. hurtigst.

G-Drive Racing
Photo: Jakob Ebrey Photography

I GTE klassementet var TF Sport 90 suverænt hurtigste bil i både formiddags- og eftermiddags testen. Det er også det team hvor Nicki Thiim kører, så de viser gode takter forud for sæsonen.

Hvis man kigger tophastigheder, så var der virkelig skub i de nye LMP2 biler. G-Drive Racing 22 kørte 311,2 km/t, tæt forfulgt af High Class Racing 49 med 310,3 km/t.

LMP3 bilerne havde Oregon Team 10 som det hurtigste med 279,1 km/t, forfulgt af Eurointernational 11 med 277,6 km/t.

GTE bilerne var ikke langt derfra med de to Aston Martin racere fra henholdsvis TF Sport og Beechdean AMR, der begge opnåede 273,4 km/t.

Testen fortsætter i morgen.

Relaterede nyheder