Signatech Alpine klar med 7 kørere til 6 sæder

Signatech Alpine teamet har 7 kørere klar til de 6 sæder.

Men hvordan hænger det nu sammen, spørger du sikkert?

Nelson Panciatici, Pierre Ragues og Andre Negrao skal deles om nummer 35 mens Nicolas Lapierre, Gustavo Menezes, Matt Rao OG Romain Dumas skal køre i 36’eren.

Grunden til at der er 4 kørere i nummer 36, er at Nicolas Lapierre har fået fri til at køre for Toyota Gazoo Racing på Spa og Le Mans, og Romain Dumas så erstatter ham i de to løb.

Historien bag nummer 35 er også lidt speciel. De vil være tilstede ved Prologen på Monza i denne uge, men hopper så over åbningsløbet på Silverstone, og starter først deres sæson på Spa Francorchamps.

Signatech Alpine A470
Photo: Signatech Alpine

Signatech Alpine teamet stiller op i LMP2 klassen i FIA WEC med en bil som de kalder en Alpine A470. Dette er dog kun et klistermærke, da bilen reelt er en ORECA 07 Gibson ligesom alle de andre LMP2 biler i WEC feltet i år. Men Alpine har fået lov til at ændre navnet, så det kan bruges i markedsføringen af deres nye A110 gadebil.

Det er også Signatech Alpine teamet som er forsvarende mestre i LMP2 klassen, hvor Lapierre, Menezes samt Stephane Richelmi kørte mesterskabet hjem til det franske team. Han er i år erstattet af Matt Rao, som kørte sin debutsæson i FIA WEC for Manor teamet.

Panciatici kørte også med i nummer 35 gennem noget af 2016, mens Pierre Ragues og Andre Negrao er nye i bilen. Ragues har kørt for teamet før, og var med til at køre ELMS titlen hjem i 2013. Siden da har han både kørt LMP2 samt GTE-Am, men nu er han tilbage i en LMP2 bil.

Andre Negrao er ny mand i sportsvogns verdenen. Han har kørt et utal af formelbils klasser, hvor det bl.a. er blevet til sæsoner i Formel Renault 2.0, Formel Renault 3.5, GP2 og senest Indy Lights.

FIA WEC starter denne uge med Prologen på Monza, inden at sæsonen for alvor går i gang på Silverstone om 2½ uge.

Relaterede nyheder