Toyota Gazoo Racing klar med alle 9 kørere

Toyota Gazoo Racing har i dag annonceret deres 9 kørere til FIA WEC og Le Mans.

Mike Conway, Kamui Kobayashi, og Jose Maria Lopez skal køre i bil nummer 7 mens Sebastien Buemi, Anthony Davidson og Kazuki Nakajima skal køre i nummer 8. Disse 2 biler kører hele FIA WEC sæsonen.

Til 6 timers løbet på Spa Francorchamps i starten af maj og Le Mans i juni kommer der en 3. Toyota på banen, hvor Stephane Sarrazin, Nicolas Lapierre og Yuji Kunimoto skal deles om bil nummer 9.

Toyota Gazoo Racing 2016
Photo: JJ Media

Sarrazin har været hos Toyota i gennem mange sæsoner, men fokuserer i år mere på Formel E. Derfor sidder han i 3. bilen i år. Lapierre var også Toyota kører gennem et par sæsoner, da programmet startede. Efter en tur i LMP2, hvor han også kører resten af 2017 WEC sæsonen, er han nu tilbage i varmen hos den Japanske bilfabrikant.

Kunimoto er ny mand i international sportsvognsløb. Han har stor erfaring fra Japan, hvor han har vundet både Japansk Formel 3 i 2010 samt Super Formula (tidl. Formel Nippon) i 2016. Derudover har han kørt et parallelt program med Super GT siden 2009, hvor det er blevet til flere sejre. Så det bliver meget spændende at følge den 26 årige Japaner.

Senere på ugen offentliggør Toyota Gazoo Racing deres 2017 udgave af TS050 Hybrid raceren.

Relaterede nyheder