US Racing med 4 biler i ADAC Formel 4

US Racing stiller op med hele 4 biler i ADAC Formel 4.

For nogle uger siden blev Nicklas Nielsen og Fabio Scherer annonceret, og nu har teamet annonceret Julian Hanses og Kim-Luis Schramm i de 2 sidste biler.

19 årige Schramm kører hans 4. sæson i serien. Hos US Racing sluttede han på 5. pladsen i mesterskabet i 2016. Dermed er den højst rangerende fra 2016 sæsonen, som stadig er at finde i klassen i 2017. Så det bliver spændene at se om han kan leve op til at være titelfavorit.

Julian Hanses, Team Scheider 2016
Photo: JJ Media

Hanses kørte hans første sæson i 2016, hvor han sluttede på en lidt skuffende 11. plads i Rookiemesterskabet og pointløs i det generelle mesterskab. Men nu har den 19 årige kører en sæson bag sig, og kan forhåbentlig gøre det endnu bedre i 2017.

ADAC Formel 4 serien starter om 1 måned på Oschersleben banen nær Magdeburg.

 

Relaterede nyheder