Dempsey-Proton Racing og Gulf Racing skifter til Dunlop

Dempsey-Proton Racing og Gulf Racing skifter til Dunlop dæk i forbindelse med deres FIA WEC deltagelse.

Porsche har ellers på det seneste været et Michelin team, og det fortsætter LMP1 og GTE-Pro teamet da også med at være, men nu forsøger privatholdene sig altså med det Engelske dækmærke. Det skal dog siges at Dunlop også leverede dæk til det tyske team tilbage i 80’erne og 90’erne, hvor de sammen vandt Le Mans 9 gange.

Dempsey-Proton Racing and Larbre Competition, FIA WEC 2016
Photo: JJ Media

Samtidig annoncerede de to hold også at de deltager med 2015 versioner af Porsche 911 RSR GTE modellerne. 2016 modellen kom aldrig for alvor til at virke, så de vælger at tage det sikre valg og blive på 2015 modellen, hvilket også er fuld ud kampdygtig i GTE-Am klassen.

Proton Racing kender allerede Dunlop fra ELMS serien, hvor de har leveret dæk siden 2015, og hvor Dunlop er det obligatoriske dæk for alle GTE biler.

Relaterede nyheder