ADAC GT Masters præsenterer 32 biler til sæsonen

ADAC GT Masters har præsenteret et startfelt på 32 biler til årets sæson.

Hele 8 tidligere mestre er at finde i dette års felt, som tæller de forsvarende mestre Christopher Mies og Connor De Phillippi starter i Audi R8 LMS nummer 1 for Montaplast by Land-Motorsport, Christopher Haase i søsterbilen nummer 2, Kelvin van der Linde i endnu en Audi for Aust Motorsport #3. Sebastian Asch starter i en Mercedes-AMG GT3 for BWT Mücke Motorsport #26, mens Luca Ludwig (Zakspeed #21) og Maximilian Götz (Team HTP #84) også kører i en bil med stjerne. Daniel Keilwitz kører for Callaway Competition i nummer 77.

En positiv overraskelse på listen er Team Schnitzer med en BMW M6 GT3, med det klassiske nummer 42 på siden. Philipp Eng og Ricky Collard skal køres feltets eneste BMW.

ADAC GT Masters, 2016
Photo: JJ Media

2 kvindelige kørere er at finde i årets felt. Rahel Frey skal igen køre for YACO Racing i en Audi R8 LMS #50, mens Mikaela Åhlin-Kottulinsky skal køre for Audi Sport racing academy #8.

Udover 10 Audi’er, 5 Mercedes-AMG biler, 2 Corvette og 1 BMW, har vi også 8 Lamborghini, 4 Porsche, og 2 Nissan racere i feltet.

Bentley stiller desværre ikke op i serien i år, da de i stedet satser på VLN mesterskabet samt Blancpain Sprint samt Endurance.

Vi har også et Dansk indslag i feltet med Nicolai Sylvest for Zakspeed #20 i en Mercedes-AMG GT3.

Mens holdene tester videre i denne uge på Oschersleben, starter sæsonen for alvor med 1. afdeling den 28.-30. april på samme bane.

Relaterede nyheder