ELMS træning 1 afviklet

Årets første European Le Mans Series træning blev afviklet på Engelske Silverstone under gode vejrforhold.

En overskyet, men tør eftermiddag, hvor temperaturene var omkring de 11 grader i luften, så 35 biler være ud og teste materiellet af.

Hurtigst af alle i LMP2 klassen var G-Drive Racing #22, hvor Ryo Hirakawa satte tiden. Ben Hanley hos DragonSpeed #21 var næsthurtigst. Så man kan på en måde sige at det var en DragonSpeed 1-2, da det er dem som driver G-Drive bilen i ELMS serien i år. High Class Racing #49 med Dennis Andersen og Anders Fjordbach bag rattet var 9. hurtigst, men døjede dog med tekniske problemer gennem en stor del af træningen, så det kun blev til 9 omgange i alt.

United Autosports #2, Sean Rayhall & John Falb
Photo: JJ Media

I LMP3 var United Autosports #2 med Sean Rayhall hurtigste mand foran RLR MSport #15, hvor Morten Dons’s holdkammerat Alex Kapadia satte en tid som overraskede teamet. Seneste i træningen fik de dog problemer med en støddæmper, hvilket gjorde at bilen ikke længere kørte helt optimalt. Men det har teamet løst til fredag, hvor træning 2 og kvalifikationen køres. Mikkel Jensen og AT Racing var 7. hurtigst.

TF Sport #90
Photo: JJ Media

Det var en Aston Martin 1-2 i GTE klassen, hvor TF Sport #90 med Nicki Thiim bag rattet satte hurtigste tid, efterfulgt af Beechdean AMR #99 hvor fødselsdagsbarnet Darren Turner var hurtigst i bilen.

Fredag klokken 9 lokaltid køres 2. fri træning, inden at kvalifikationen køres 14.05

Relaterede nyheder