Toyota også hurtigst i FP3

Toyota Gazoo Racing #8 fortsætter den gode stime med at sætte hurtigste tider i træningerne på Silverstone.

Porsche #1 var næsthurtigst efterfulgt af Porsche #2 og Toyota nummer 7.

I LMP2 var TDS Racing #28 hurtigste bil foran G-Drive Racing #26 og Jackie Chan DC Racing #38. Vaillante Rebellion #13 med David Heinemeier Hansson var blot 12. hurtigst, men med stort set samme tid som holdkammeraterne i #31 kunne det tyde på at teamet havde andre planer med hensyn til opsætningen af bilerne end ultimative omgangstider.

Ford Chip Ganassi Team UK #67
Photo: JJ Media

I GTE Pro var Ford Chip Ganassi Team UK #67 hurtigst foran søsterbilen i #66 mens Ferrari #51 og #71 var 3. og 4. hurtigst. Aston Martin havde en langsom start til dagen med 6. hurtigste tid til #97 og 7. hurtigste til Sørensen/Thiim/Stanaway i #95. 95’eren havde en lille snurretur undervejs i træningen, men ikke noget alvorligt. Michael Christensen og Porsche #92 var 8. hurtigst.

CEFC Manor TRS Racing
Photo: JJ Media

Til slut har vi GTE Am, hvor vi så AMR #98 hurtigst foran Clearwater Racing Ferrari #61 og Spirit of Race Ferrari #54.

Den flerdobbelte WTCC mester Jose Maria Lopez i Toyota Gazoo Racing #7 fik ikke just flere venner i WEC feltet, da han kort før træningens afslutning prøvede at overhale 2 GT biler udenom, og derved endte med at ramme Paul Dalla Lana i AMR #98, og forårsagede en punktering på den grønne Aston Martin racer. Begge kunne dog køre tilbage til pitten, hvor skaderne så kunne udbedres.

Porsche #2
Photo: JJ Media

WEC bilerne er på banen igen klokken 14.00 Dansk tid, hvor kvalifikationen til morgendagens løb skal køres.

Relaterede nyheder