Toyota Gazoo Racing vinder nervepirrende åbningsløb

Toyota Gazoo Racing #8 vandt første afdeling af FIA World Endurance Championship, som blev kørt på Silverstone.

Kørertrioen Sebastien Buemi, Anthony Davidson og Kazuki Nakajima kunne ikke slappe af på noget tidspunkt at løbet, da konkurrenterne fra Porsche pressede på hele tiden, selvom afstanden mellem bilerne havde lidt elastik i sig.

Toyota Gazoo Racing #8, Porsche #2
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #7 gik fra hero to zero i løbet af de første ca 4 timer af løbet. De startede løbet på Pole Position, men hurtigt kom søsterbilen #8 forbi. Efter godt 4 timers ræs satte Jose Maria Lopez bilen hårdt i dækmuren, efter at han fik venstre hjulpar på en curb i det hurtige højresving, Copse. Han fik bilen humpet tilbage til pitten. Banens læger sendte ham til et opfølgende tjek på det lokale hospital, da det var med meget høj hastighed, at han ramte dækmuren, men han skulle være ok, og kørte også selv bilen tilbage i pitten, efter at bilen var slæbt ud af gruset. Hans to holdkammerater, Mike Conway og Kamui Kobayashi, kunne køre bilen i mål, efter at mekanikerne reparerede bilen i over 1 time. Men det var nok til at de blev klassificerede, og de point kan være meget vigtige senere på året.

Ford Chip Ganassi Team UK #67
Photo: JJ Media

Porsche #2 med Timo Bernhard, Earl Bamber og Brendon Hartley var dagens hurtigste Porsche hold og sluttede på 2. pladsen, efter at have ført løbet af flere omgange. Porsche #1 med Nick Tandy, Neel Jani og Andre Lotterer kørte et stabilt løb og kørte sig hjem på 3. pladsen

ByKolles Racing Team #4 måtte udgå med ca. 1 time tilbage af løbet, da den kolliderede med Aston Martin Racing #97. Der var ikke tydelige tv billeder af ulykken, andet end at #97 manglede dens diffusor, efter en voldsom tur ind i barrieren. De kunne dog køre løbet til slut.

Clearwater Racing #61
Photo: JJ Media

I LMP2 så vi en fantastisk duel gennem alle 6 timer. G-Drive Racing #26 havde startet fra Pole Position men førte ikke en eneste omgang af løbet, da de tabte føringen allerede på første omgang. Herefter var det en duel mellem TDS Racing #28, Signatech Alpine Matmut #36, Vaillante Rebellion #31 og Jackie Chan DC Racing #38. Føringen bølgede frem og tilbage, og først 15 minutter før mål, efter det sidste pitstop, stod det klart at #38 med Ho-Pin Tung, Oliver Jarvis og Thomas Laurent kunne trække sig sejrrigt ud af dagens løb, efterfulgt af #31 med Bruno Senna, Nico Prost og Julien Canal, og med #28 Francois Perrodo, Maxime Vaxiviere og Emmanuel Collard på 3. pladsen.

Vaillante Rebellion #13 havde en meget skidt dag på Silverstone. Bilen manglede generelt fart, og et sammenstød mellem David Heinemeier Hansson og en LMP2 konkurrent gjorde heller ikke situationen bedre. Et par timer før slut blev bilen ramt af AF Corse #71 Ferrari’en og fik en skade på siden, som gjorde at den skulle ind i garagen for at få den repareret. Men allerede på det tidspunkt var løbet kørt for dem.

Jackie Chan DC Racing #38
Photo: JJ Media

I GTE Pro var der masser af kamp, og måske også mere end hvad mange havde forventet inden løbet. Ford Chip Ganassi Team UK #67 med Andy Priaulx, Luis Felipe Derani og Harry Tincknell startede fra Pole Position, og endte da også med at vinde løbet, men der skete meget på de 6 timer. Kort inde i løbet fik de problemer med højre dør på bilen som klappede op og i rundt på banen, som kostede dem topfart. Det betød at de måtte afgive føringen til søsterbilen #66 og faktisk også var nede på 3. pladsen efter Porsche #91. De fik døren klappet lidt hårdere i ved det første pitstop, og så holdt den sig på plads indtil kort før løbets afslutning, hvor den begyndte at drille igen – men uden nogen indvirkning på resultatet.

AF Corse #51 blandede sig også i topstriden, hvor de kortvarigt var oppe at føre klassen, inden at de måtte tage sig til takke med 2. pladsen i løbet til James Calado og Alessandro Pier Guidi.

LMP1 podium
Photo: JJ Media

Porsche’s GT hold havde en dag fra helvede til himmel – og for #92 med Michael Christensen, tilbage til helvede. Godt halvvejs i løbet måtte de udgå med Kevin Estre bag rattet, da der stod flammer ud af motorrummet på bilen. Heldigvis kom han ud af bilen uden at komme til skade. Det som reddede dagen var at 91’eren kunne køre en 3. plads hjem med Richard Lietz og Fred Makowiecki bag rattet. Begge Porsche biler havde meget mere fart i dag end i kvalifikationen i går, og Michael fortalte også Racing24-7.net kort inden løbets start, at de ikke havde satset på kvalifikationen i går, men udelukkende gik efter løbet. At det så skulle ende pointløst for netop hans bil, var utroligt uheldigt. Men sådan er racerløb nogle gange.

Aston Martin Racing #95 med Marco Sørensen, Nicki Thiim og Richie Stanaway sluttede på 6. pladsen, på en dag hvor AMR Pro bilerne ikke havde meget fart i forhold til tidligere på weekenden.

LMP2 podium
Photo: JJ Media

I GTE Am var der drama 3 sving før mål, hvor den ellers førende AMR #98 havde en kollision med Spirit of Race #54 med Miguel Molina bag rattet. Det betød at Clearwater Racing #61 med Matt Griffin, Keita Sawa og Weng Sun Mok kunne smutte forbi og tage sejren i klassen, mens #98 Pedro Lamy, Mathias Lauda og Paul Dalla Lana fik bilen med hjem på 2. pladsen, foran Dempsey-Proton Racing #77 med Matteo Cairoli, Christian Ried og Marvin Dienst på 3. pladsen. #54 kom ikke ud af gruset, og blev derved ikke klassificeret, da man skal krydse målstregen for at blive klassificeret og få point. Så selvom de kun manglede mindre end 1 kilometer til målstregen, tager de fra Silverstone helt pointløse.

GTE Pro podium
Photo: JJ Media

AMR #98 havde en special dag hvor de var de hurtigste i klassen, men Paul Dalla Lana havde 2 spins under hans stint. Først da han kørte side om side med en LMP2 racer, og sidenhen da han kom lidt for hurtigt ind i et sving på en lettere regnvåd bane. Den tid at han tabte i forbindelse med de 2 spin viste sig altså at være meget dyrebare, og endte med at koste teamet sejren.

GTE Am podium
Photo: JJ Media

Næste gang at FIA WEC er på banen er om 3 uger, når 2. afdeling af dette års mesterskab køres på Spa Francorchamps. Til det løb får vi minimum en bil mere til start da Signatech Alpine Matmut kommer med deres anden bil med nummer 35, som opvarmning til 24 timers løbet på Le Mans.

Relaterede nyheder