Intet Le Mans 2017 for RLR MSport

RLR MSport har valgt at trække deres bil fra Le Mans reservelisten.

De var ikke på den egentlige deltagerliste, men var førstereserver, i tilfælde af at andre biler skulle melde fra. Men med 2 måneder til 24 timers løbet, har teamet valgt at sige nej.

Alex Kapadia, Team RLR MSport
Photo: JJ Media

Det ville i forvejen have været en svær opgave for det lille engelske hold, som i år deltager i European Le Mans Series i LMP3 klassen med Morten Dons, John Farano og Alex Kapadia. Ikke nok med at de så skulle skifte en klasse op, de ville også skulle køre en masse test forud for løbet, da LMP2 bilen slet ikke har kørt nogle løb i år.

Det står dog stadig åbent om RLR MSport tager LMP3 bilen med til Frankrig for at deltage i Road to Le Mans løbet, som køres lørdag formiddag inden selve 24 timers løbet. Road to Le Mans løbet er et 55 minutters løb, hvor LMP3 og GT3 biler kan deltage. På den måde for holdene og kørerne mulighed for at køre på den legendariske bane, inden at de måske vil deltage i det store løb næste år. Det så vi bl.a. med Christina Nielsen, som deltog i et opvarmningsløb i 2015 i en Aston Martin, inden at hun deltog i det store løb for Formula Racing i 2016 i en Ferrari.

Relaterede nyheder