Loic Duval prioriterer DTM

Loic Duval har valgt at prioritere hans fabrikssæde hos Audi Sport i DTM frem for hans Formel E sæde hos Faraday Future Dragon Racing.

Denne prioritering træder i kraft ved Paris ePrix, hvor der er et datosammenfald mellem Formel E løbet og DTM på Lausitzring. Duval ligger aktuelt P15 i mesterskabsstillingen, så hans chancer for medaljer i denne sæson er udspillet.

Loic Duval
Photo: JJ Media

Det bliver Mike Conway som skal erstatte Duval hos FF Dragon Racing. Conway er aktuelt fabrikskører hos Toyota Gazoo Racing i FIA WEC, men har tidligere kørt 7 Formel E løb for Venturi teamet i 2015/16 sæsonen.

Conway har udover erfaring fra WEC og Formel E også kørt i Indycar, hvor han bl.a. har vundet løbet i Long Beach hele 2 gange.

Paris ePrix køres den 20. maj på vejene i umiddelbar nærhed af Eiffel tårnet.

Relaterede nyheder