BOSS GP starter sæsonen denne weekend

BOSS GP starter deres 2017 denne weekend på Hockenheim.

Big Open Single Seater GP, som er seriens fulde titel, er en blanding af potente formel biler fra hele verden.

I Open klassen stiller den forsvarende mester Ingo Gerstl igen op i sin Toro Rosso STR1 Formel 1 racer fra 2006. Hans største konkurrent bliver formentlig igen Klaas Zwart i en Jaguar R5 fra 2004. Disse biler er fra den tid hvor Formel 1 bilerne havde V10 motorer, og dermed en fantastisk lyd. Til yderligere at krydre lyden i Open klassen, har vi også Peter Milavec i en Panoz DP01 med en V8 fra 2007, som har en forhistorie i Champcar. Wolfgang Jaksch kommer i en Super Aguri SA06 (årgang 2006), Bernd Herndlhofer i en Arrows A22 fra 2001, mens Phil Stratford har en Benetton B197 fra 1997.

BOSS GP 2016
Photo: JJ Media

Formel klassen er for alle andre formelbiler. Til åbningsløbet på Hockenheim har vi en blanding af tidligere AutoGP biler, GP2 racere, og World Series by Renault racere. Men der er også plads til Superleague Formula biler og World Series by Nissan, men de biler stiller ikke op til åbningsløbet på Hockenheim.

Sidste års mester Christopher Brenier i Formel klassen stiller ikke op ved åbningsløbet, men han er dog tilmeldt serien. Det er også set før at kørere ikke nødvendigvis deltager ved alle løbsweekender, men alligevel kan blande sig i toppen af mesterskabet.

BOSS GP mesterskabet 2017 skal afvikles over 7 afdelinger fordelt på ikoniske baner som Hockenheim, Zandvoort, Paul Ricard, Zolder, Assen, Brno og Imola.

Til åbningsløbet på Hockenheim er der 17 biler i BOSS GP serien med, men i alt er der mere end 500 biler til start ved Hockenheim Historic, hvor der også er Formel 1 biler fra 70’erne, historiske Formel 3 biler, Youngtimer biler, Lotus Cup Europe, Can-Am og mange andre biler.

Relaterede nyheder