Vejret spillede stor rolle ved åbningsløbet

Vejret spillede en stor rolle da BOSS GP kørte deres åbningsløb på Hockenheim.

Netop som bilerne blev sendt på opvarmningsomgangen til løb 1, begyndte regnen at falde, hvilket gav kaos med flere afkørsler.

Da løbet endelig blev sat i gang, gik der ikke længere end til første sving, inden at Klaas Zwart smadrede sin Jaguar R5 Formel 1 bil fra 2004. Det sendte Safety Car på banen igen.

Derefter fik de kørt få omgange af løbet, inden at de 12 minutter var gået.

Vinderen af løbet blev sidste års mester Ingo Gerstl i Toro Rosso STR1 fra 2005 mens Phil Stratford var den eneste anden Open deltager, som sluttede 2’er i hans Benetton B197.

Veronika Cicha, Dallara GP2

I Formula klassen vandt Andreas Fiedler foran Johann Ledermair, som begge kørte i GP2 biler. På 3. pladsen kom Mahaveer Raghunathan i en AutoGP racer.

Søndagens løb blev mindre kaotisk, og det blev til 25 minutters fedt racerløb. I Open klassen vandt Ingo Gerstl igen foran Phil Stratford, mens Wolfgang Jaksch kom på 3. pladsen i en Super Aguri SA06.

Johann Ledermair vandt Formula klassen med et stort forspring på Florian Schnitzenbaumer, ligeledes i en GP2 racer, foran Mahaveer Raghunathan.

Næste gang at BOSS GP er på banen er om 1 måned, når der køres Jumbo Race Days 20.-21. maj på Zandvoort.