Røde flag plagede FP2

Der var hele 2 røde flag da FP2 blev kørt torsdag eftermiddag på Spa banen.

Det første røde flag var på grund af Michael Christensens holdkammerat i Porsche #92, Kevin Estre, som havde en afkørsel med høj hastighed for enden af Kemmel Straight. Kevin er ok, og teamet arbejder på at reparere bilen henover natten.

Det andet røde flag var på grund af David Heinemeier Hansson som stoppede halvvejrs rundt på banen. Han fik bilen tilbage til pitten, hvorefter at holdkammerat Nelson Piquet Jr overtog bilen de sidste 5 minutter af træningen.

Porsche #92
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #7 var igen hurtigst foran Porsche #2 og Porsche #1. ByKolles Racing Team #4 havde fået næsten 3 sekunder pillet ud af omgangstiderne, men stadig rakte det kun til en placering midt i LMP2 feltet tidsmæssigt.

CEFC Manor TRS Racing var 1-2 i LMP2 klassen, hvor nummer 24 var hurtigst foran 25’eren. Signatech Alpine Matmut var næste bil i rækken. David Heinemeier Hansson’s Vaillante Rebellion opnåede 8. hurtigste tid ud af de 11 biler i klassen denne weekend. Som altid var det tæt på LMP2 klassen, så det kan ende med hvad som helst imorgen og på lørdag.

CEFC Manor TRS Racing #24
Photo: JJ Media

Nicki Thiim og Aston Martin Racing #95 fik tryllet en feberomgang frem til allersidst i GTE Pro klassen, hvor de endte med at være 0,3 sekund hurtigere end Estre/Christensen Porsche #92. Ford Chip Ganassi Team UK #67 var 3. hurtigst efterfulgt af den anden Ford. Ferrari sluttede igen blot 5. og 6. hurtigst, så de skal for alvor skrue på opsætningen henover natten.

I GTE Am var Spirit of Race Ferrari #54 hurtigst foran Aston Martin Racing #98 og Gulf Racing UK Porsche #86.

Tredje og sidste træning inden kvalifikationen køres 10.25 i morgen.

Relaterede nyheder