DS Virgin Racing går efter succes i Monaco

Efter en 3. og 6. plads for Sam Bird og José María López i Mexico City, kommer DS Virgin Racing til Monaco med en masse medvind af succes, og håber at holde momentum til denne 5. afdeling af Formel E mesterskabet.

“Siden Mexico City, har vi haft 2 testkørsler for at udvikle og effektivisere bilen. Det vil give vores kørere de bedste muligheder i Monaco og Paris løbene, som køres 2 uger i træk,” udtalte DS Performance Director Xavier Mestelan Pinon.

Kvalifikationen på den 12 sving, 1,76 kilometer lange Monaco bane bliver vigtig, da overhaling er meget svær på de snævre baner, så derfor går DS Virgin Racing efter et starte løbet forrest på gridden.

“At komme tilbage til Fyrstedømmet er altid fantastisk for en kører, og jeg har haft nogle gode resultater her historisk set, i både World Series by Renault og GP2. Jeg har en god følelse forud for denne event, hvor jeg blev 4’er sidste gang for teamet, og jeg tror på at både mig selv og min holdkammerat kan kæmpe med om de gode pointplaceringer lørdag eftermiddag,” sagde Sam Bird.

José María López er godkendt til at køre i Monaco. Photo: Zak Mauger/LAT/Formula E

Ved hans alvorlige uheld ved den første WEC (World Endurance Championship) afdeling på Silverstone, fik José María López en mindre rygskade på 2 ryghvivler. Den 34 årige måtte gå glip af WEC 6 timers løbet på Spa sidste weekend. Men indtil videre er argentineren klar til at køre, ifølge teamet.

Alligevel er DS Virgin klar til alle eventualiteter ved at have test og reserve kører Alex Lynn med det engelske team i Monaco. Lynn er uden tvivl klar til at hoppe i bilen og få hans debut, hvis nødvendigt.

På lørdag skal kørerne kæmpe sig gennem 51 omgange rundt på den smalle og snoede bane, hvor der opnås en topfart på 190 km/t ved sving 1, og en minimumsfart på 40 km/t i sving 3.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder