Michael Ammermüller tager weekendens 2. sejr

Det lykkedes Michael Ammermüller at tage 2 og ud 2 mulige sejre denne weekend, da anden afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup blev kørt på Circuit de Catalunya.

Dennis Olsen tog også andenpladsen i dag, mens Pole manden fra både i går og i dag, Matt Campbell sluttede på 3. pladsen. Campbell fik en bedre start i dag, uden at den var helt perfekt, og det var det som Ammermüller udnyttede allerede på vej ned mod sving 1. Olsen måtte kæmpe sig forbi australieren lidt senere i løbet.

Michael Ammermüller
Photo: Porsche Motorsport

På første omgang var der et sammenstød mellem Josh Webster og Mattia Drudi. Det valgte løbsledelsen at give Webster en drive through straf for. Midtvejs i løbet så vi en kollision mellem Piotr Parys og Ryan Cullen. Cullen fik et ordentlig puf ind i siden så han stod helt på tværs, men i skrivende stund var der ikke uddelt nogen straffe.

Vi så også meget tæt kørsel mellem Philip Morin og Daniele Di Amato, hvor førstnævnte klemte sig forbi italieneren.

Mikkel O. Pedersen startede fra 16. startposition men var hurtigt oppe på 13. pladsen, hvilket han fik forbedret til en 12. plads ved målflaget. Dermed har han kørt point på kontoen til det generelle mesterskab i begge løb, og ikke mindst gode point til Rookiemesterskabet.

Næste løb for Porsche Mobil 1 Supercup er om 2 uger i Monaco.

Relaterede nyheder