Tekniske problemer drillede Faraday Future Dragon Racing

Fra en skuffende kamp i Mexico City, havde Faraday Future Dragon Racing endnu en frustrerende weekend ved Monaco ePrix.

Teamet var positive efter flere forskellige opsætninger på bilerne for både Loïc Duval og Jérôme D’Ambrosio så lovende ud. Men tekniske problemer startede i kvalifikationen, hvor belgieren måtte returnere til pitten før han fik kørt sin 200kW omgang. Hans franske holdkammerat kørte for mange omgange. Som et resultat heraf skulle de starte løbet 10’er og på sidste række.

Da overhaling er så godt som umuligt på de smalle gader i Monte-Carlo, havde teamet ikke mange muligheder for løbet. Ikke mindre havde Duval og D’Ambrosio godt momentum i de første sving i det 51 omgangs lange løb. Et tidligt pitsop på under en Safety Car periode udgjorde en god mulighed for at komme frem i feltet.

Uheldigvis kom der problemer igen på begge biler i deres 2. halvdel af løbet på bil nummer 2. D’Ambrosio fik problemer med motoren kort efter hans pitstop mens Duval havde problemer med genvindingen af bremseenergi, resulterede i at ingen af de to kørere kunne gennemføre løbet.

Faraday Future Dragon Racing duoen havde et løb til glemmebogen i Monaco Photo: Annika Goecke

“Det er uheldig at se samme problem poppe up to gange på en dag. Men vi skal arbejde sammen om et team og komme fremad. Som en kører vil du altid være først, men det er også vigtigt at hjælpe teamet med at forblive positive når der kommer bump på vejen,” sagde D’Ambrosio.

“Siden sæsonen startede, har der hele tiden været et problem, men vi er forblevet optimister på at finde løsninger. Det var svært at finde fart denne weekend med minimale overhalingsmuligheder, men vi har stadig 7 afdelinger af mesterskabet til at forbedre os,” pointerede Duval.

Det amerikanske hold vil presse videre på udviklingen og vil fortsat holde hovedet højt indtil da, nu hvor de er på vej til Paris ePrix den 20. maj.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder