Green vinder ultraspændende løb

Jaime Green vandt et meget spændende løb på Lausitzring søndag eftermiddag.

Audi køreren startede fra 3. position, men kom hurtigt forbi Tom Blomqvist og snuppede Polemanden Robert Wickens på 31. omgang.

Herefter kunne han køre en sikker sejr hjem foran Audi holdkammeraten Mattias Ekström, mens Robert Wickens reddede den hjem på 3. pladsen.

Ekström var blot startet fra 8. startposition, men en aggressiv pitstop strategi, hvor han dykkede i pit allerede efter første omgang, fik han kørt sig forbi konkurrenterne med nogle gode overhaling og konstante omgangstider, som de andre ikke kunne hamle op med.

Tom Blomqvist havde endnu en skidt dag på kontoret, da han tyvstartede og fik en tidsstraf for det. Loic Duval fik ikke nogen lykkelig afslutning på weekenden, da han sluttede sidst af alle kørerne – men han så dog trods alt målflaget.

Jamie Green, Audi RS5 DTM
Photo: JJ Media

Maxime Martin var endnu en gang feltets bedste BMW, men i søndagens løb rakte det blot til en 8. plads.

Efter weekendens resultater, fører Lucas Auer mesterskabet, efterfulgt af Jamie Green, Gary Paffett og Mike Rockenfeller. Dermed er det godt blandet i toppen af feltet.

BMW er dog i stor knibe, da Timo Glock er deres bedstplacerede i mesterskabet, men kun på en meget skuffende 8. plads. Mesterskabsførende Auer har næsten 3 gange så mange point som Glock! Også teammesterskabet er skidt læsning for BMW, da de allerede på nuværende tidspunkt er over 100 point bagved Audi og Mercedes!

Næste DTM weekend køres 16.-18. Juni på Hungaroring.

Relaterede nyheder