Michael Ammermüller vinder i Monaco

Porsche Mobil 1 Supercup kørte deres prestigefulde løb i Monaco her til morgen.

I front af feltet, var det et meget uinteressant løb, da tyske Michael Ammermüller fik god start og førte løbet hele vejen fra start til mål.

Bag ham, overhalede britiske Dan Cammish norske Dennis Olsen ved starten, og herefter holdt de positionerne i mål.

Bag dem var der dog mere gang i den.

Dylan Pereira knækkede bagvinge under starten, da han ramte et af reklameskiltene, som hang ud over banen på startgridden.

Mikkel O. Pedersen lavede en flot overhaling ind i Grand Hotel hårnålen på Pereira på første omgang, hvor danskeren dykkede på indersiden af.

Michael Ammermüller
Photo: Porsche Motorsport

Midtvejs i løbet snitter Paul Rees barrieren i svømmepøl sektionen. Det sendte ham ud af kurs og henover en af de såkaldte sausage kerbs, som er monteret for at kørerne ikke skal skære genvej. Det sender hans blå Porsche #21 op i luften, og da han rammer asfalten igen, spinder han og tager Tom Sharp med i faldet. Heldigvis kommer alle de bagvedkørende, incl. Mikkel O, udenom de 2 biler, og mens Sharp må køre i pit og udgå, kunne Rees et par omgange mere, inden at han også måtte udgå.

Chris Bauer, Egidio Perfetti og Al Faisal Al Zubair havde et sammenstød på vej ind i Sainte Devote, men kunne komme tilbage på banen igen.

Santiago Creel ramte muren i Casino svinget, men fik bilen humpet tilbage i pitten, hvor han så måtte udgå.

Det lykkedes for feltet at køre alle 16 omgange uden en eneste Safety Car periode, hvilket var imponerende i det 27 bils store felt.

Michael Ammermüller udbyggede med sejren sin føring i mesterskabet, mens Dan Cammish hentede lidt ind på Dennis Olsen i kampen om 2. pladsen.

Mikkel O. Pedersen
Photo: Porsche Motorsport

Mikkel O. Pedersen, kørte flot og havde også det nødvendige held med andre konkurrenter der udgik. Så han gennemførte løbet på en meget flot 10. plads. Fra 14. startposition, er det en meget respektabelt resultat.

Næste gang at Porsche Mobil 1 Supercup er på banen, er om lidt over en måned, hvor mærkeklassen skal køre på Red Bull Ring den 7.-9. Juli.

 

Relaterede nyheder