ByKolles skifter Le Mans kører

ByKolles Racing Team har måtte skifte ud på kørerfronten til denne søndags testdag samt til 24 timers løbet selv.

Oliver Webb, Dominik Kraihamer og James Rossiter skulle oprindelig dele bilen, ligesom de har gjort ved de to første FIA WEC løb, men sidstnævnte er blevet kaldt til Japan af hans arbejdsgiver i SuperGT, Toyota. De afholder en for dem vigtig test i Le Mans ugen, som de absolut ikke vil undvære Rossiter ved. I forvejen har de allerede givet frikort til de af kørerne som skal køre i Toyota Gazoo Racing bilerne, og som også har et SuperGT program.

ByKolles Racing Team #4, Spa Francorchamps
Photo: JJ Media

Hans sæde i CLM P1/01 Nissan raceren overtages af Marco Bonanomi. Bonanomi er tidligere fabrikskører for Audi Sport omkring deres LMP1 program, og har selv deltaget på Le Mans. I mange år var italieneren reservekører hos Audi Sport og brugte rigtig meget tid sammen med hans italienske landsmand Dindo Capello, som delte bilen med Allan McNish og Tom Kristensen.

Bonanomi var i bilen for første gang i sidste uge, da ByKolles teamet testede på Spa Francorchamps sammen med mange andre WEC hold, og her fandt parterne hurtigt hinanden, og fortsætter herefter samarbejdet.

Le Mans testdagen starter på søndag klokken 9.00.

Relaterede nyheder