Tom Dillmann kører for Venturi i resten af 2016/2017 sæsonen

Tom Dillmann overtager bil nummer 4 fra Stéphane Sarrazin. Den sidstnævnte bliver frigivet fra hans kontrakt og skifter i stedet til Techeetah Formula E Team. Sædet hos Renault kundeteamet er blevet ledigt efter at deres kører, Esteban Gutiérrez, erstatter den skadede IndyCar kører Sébastien Bourdais.

Franskmanden Tom Dillmann kører resten af den 3. FIA Formel E sæson for Venturi. Photo: Sam Bloxham/LAT/Formula E

Dillmann fik sin Formel E debut i Paris i sidste måned, og sluttede 8’er, samt scorede derved vigtige mesterskabspoint for teamet. “Det er en god løsning for alle involverede. Med hans erfaring, vil Stéphane blive taget godt imod hos Techeetah, og samtidig er det en god chance for Tom til at få samlet vigtig erfaring med Venturi,“ sagde Venturi Team Chef Gildo Pallanca Pastor.

Det betynder at alle de 3 Venturi kørere, Maro Engel, Stéphane Sarrazin og Tom Dillmann vil deltage i de kommende mesterskabsafdelinger i Berlin, New York, og Montréal.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder