Porsche hurtigst i træningen

Porsche var hurtigst foran Toyota, da træningen blev kørt på Le Mans.

Porsche #1 var hurtigste bil i LMP1, med Toyota Gazoo #7 næsthurtigst, mens Porsche #2 var 3. hurtigst.

ByKolles Racing Team #4 havde en god træning med 24 omgange, og var 2,5 sekunder hurtigere end hurtigste LMP2 bil. De blev dog nød til at skifte motoren sidst på træningen. Men hvis de kan holde den fart, så tyder det godt for resten af ugen.

LMP2 havde G-Drive Racing #26 som hurtigste bil, foran Vaillante Rebellion #13 med bl.a. David Heinemeier Hansson bag rattet, og holdkammeraterne i #31 som 3. hurtigste.

Porsche #1
Photo: JJ Media

GTE Pro havde AF Corse Ferrari #71 hurtigst, foran Aston Martin Racing #97 og AF Corse Ferrari #51. Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen  var 4. hurtigst i klassen, mens Corvette Racing #63 med bl.a. Jan Magnussen var 5’er. Michael Christensen var blot 11. hurtigst i feltet.

I GTE Am kørte Aston Martin Racing #98 hurtigst af alle foran DH Racing Ferrari #83 og JMW Ferrari #84. Scuderia Corsa Ferrari #65 som har Christina Nielsen som en af kørerne var 6. hurtigst i klassen.

AF Corse Ferrari #71
Photo: JJ Media

Træningen forløb ikke helt uden problemer.

Aston Martin Racing #95 med Richie Stanaway bag rattet fik en punktering, og kort tid efter kom Clearwater Racing #60 også ind med en punktering.

Larbre Competition #50 havde en afkørsel i slutningen af Porsche kurverne, hvilket kostede en times tid at få repareret.

Toyota Gazoo Racing #7 med Kamui Kobayashi havde et spin i Ford chikanen kort før afslutningen på de 4 timers træning. Han kunne dog selv forsætte igen, efter at have vendt bilen rundt i den rigtige retning igen.

G-Drive Racing #26
Photo: JJ Media

Signatech Alpine Matmut #36 kørte af i Mulsanne svinget, og måtte slæbes ud af gruset af en gummiged. men uden større skade på bilen.

Kort tid efter gentog Clearwater Racing #60 samme stunt i samme sving, hvilket gjorde at træningen sluttede med en slow zone, og derved ingen forbedringer af tiderne.

Klokken 22:00 starter den første kvalifikation til selve løbet.

Relaterede nyheder