Jordan Taylor: Måske klagede de over mig og slap af med mig

Jordan Taylor er tilbage på Le Mans igen i år, og endnu en gang er det med Corvette Racing. Le Mans er en tilbagevendende destination for Taylor familien. Jordan og Rickys far, Wayne, har også selv kørt Le Mans for mange år siden, og vandt løbet generelt i 1996. 19 år senere tog Jordan sejren i GTE Pro klassen, da han kørte en Corvette.

Dette frembringer et naturligt spørgsmål – kommer vi til at se Wayne Taylor Racing tage til Le Mans, med de to brødre i bilen?

“Ja, jeg tror at det ville være rart. Le Mans er meget special for min far. Han elskede altid at køre her, og nu da han har teamet, tror jeg at han ville elske at komme tilbage med hele teamet. Jeg ved at alle ingeniører og mekanikere gerne vil afsted. Uheldigvis passer vores bil ikke ind i reglerne i øjeblikket. Men forhåbentlig kan vi på et tidspunkt i fremtiden bringe Cadillac tilbage til Le Mans. Jeg ved ikke hvornår, men der er mange folk som skubber i den retning. Det kunne være fedt at komme her med et familie team. Vi har en masse succes i Amerika, men det kunne også være fedt at bringe det ud til hele verden.”

Jordan Taylor
Photo: JJ Media

Jordan Taylor startede hos Corvette Racing i deres GTLM/GTE program som holdkammerat med Jan Magnussen og Antonio Garcia i #3/#63 men skiftede så over til #4/#64 bilen med Tommy Milner og Oliver Gavin i de seneste to år. I år er han tilbage #63, så hvordan er det at hoppe frem og tilbage?

“De er ret ens (bilerne, red.). Hver eneste debrief som vi har, er med alle 6 kørere i samme møde, hvor vi snakker om bilen. Den største forskel er sæde positionen, fordi at Jan og Antonio jo er så meget lavere – Olli og Tommy er ret store, så sæde positionen er forskellig, så måske ville jeg være mere komfortabel i den ene end den anden. De gør det nemt for mig. Med hensyn til opsætningen og kørestillene, er det ret ens mellem de to biler. Det har ikke været noget problem. Det er mærkeligt at hoppe fra en til en anden. Måske klagede de over mig og slap af med mig, og nu har de så fået mig tilbage, men det er gået fint indtil nu,” sagde han med et stort grin.

Corvette Racing #63
Photo: JJ Media

Dette års løb bliver kørt i meget varmt vejr, så køling af kørerne bliver meget vigtig, men Corvette har en løsning på det.

“Vi har et air-condition anlæg. Det skal vi i vores klasse. Det er bestemt hvilken temperatur at der skal være i bilen. Vi har luft til hjelmen og og AC i cockpittet.”

Jordan Taylor deler Corvette Racing #63 med Jan Magnussen og Antonio Garcia, mens hans bror, Ricky, kører med Keating Motorsports #43 i LMP2.

Relaterede nyheder