Toyota har provisorisk Pole Position

Toyota Gazoo Racing har taget provisorisk Pole Position til 24 timers løbet på Le Mans.

Bil nummer 7 var hurtigste bil foran søsterbilen nummer 8, mens bedste Porsche var #2 på 3. pladsen. Tiderne blev sat tidligt i kvalifikationen, som blev forkortet med ca. 20 minutter på grund af reparation af autoværnet, efter et uheld i Road To Le Mans træningen. Men da de først kom i gang, blev tiderne konstant forbedret forrest i feltet.

Vaillante Rebellion #13
Photo: JJ Media

I LMP2 har TDS Racing #28 kørte bedste tid foran Vaillante Rebellion #31 og CEFC Manor TRS Racing #25. David Heinemeier Hanssons bil kom ind som 8. bedste i det 25 bils store LMP2 felt. Der var drama for SMP Racing #27 som havde en brand i bilen. Det er dog uklart præcist hvor meget at der er sket med bilen, da det skete ude på en af de mørke områder af banen.

Corvette Racing #64
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim, Marco Sørensen og Richie Stanaway har provisorisk Pole Position i GTE Pro efterfulgt af AF Corse Ferrari #71 søsterbilen #51. Jan Magnussen og Corvette Racing #63 var 9. hurtigt i kvalifikationen, mens søsterbilen fulgte lige efter.

Aston Martin Racing #98 tog Pole Position i GTE Am foran Dempsey-Proton Racing Porsche #77 mens TF Sport Aston Martin #90 kom ind på 3. pladsen. 13. pladsen rakte det til for Christina Nielsen og Scuderia Corsa Ferrari #65.

AF Corse #51
Photo: JJ Media

Men det vi skal huske på, er at der er endnu 2 kvalifikationer i morgen, inden at den endelige startgrid bliver sat. Så meget kan ske i de resterende 4 timers kørsel.

Relaterede nyheder