Toyota hurtigst i Warm Up

Toyota Gazoo Racing var også hurtigst i warm Up, som blev kørt tidligere på dagen. Bil nummer 8 satte hurtigste tid, foran 7’eren, mens Porsche #1 sneg sig foran Toyotas nummer 9 bil.

ByKolles Racing Team #4 kørte kun 4 omgange, hvilket ikke er et godt tegn. De skiftede motoren i går, da de havde fået en ny fløjet ind fra Nissan, men om det er den eller andet der driller, har teamet ikke oplyst.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

I LMP2 fortsætter G-Drive Racing #26 forrest i feltet, med de to Vaillante Rebellion på de efterfølgende pladser – #31 foran #13. Der var dog mange LMP2 biler som ikke satte nogen tid i løbet af de 45 minutters kørsel. Graff #39 kom kravlende hele omgangen rundt, da den havde et eller andet teknisk problem. Den nåede ikke at komme ud igen. Idec Sport Racing #17 havde en afkørsel i slutningen af Porsche kurverne, hvor den fik ødelagt forenden på bilen. Efter et hurtigt skifte af snuden, var de dog tilbage på banen igen.

Tockwith Motorsports #34
Photo: JJ Media

Eurasia Motorsport #33 var tilbage på banen igen, efter deres alvorlige uheld tidligere på ugen. Der måtte en helt ny tub til, som teamet så har været i gang med at opbygge. Bilen så ud til at køre fint, og de placerede sig midt i LMP2 feltet.

I GTE Pro feltet var Ford Chip Ganassi Racing #69 hurtigste bil, efterfulgt af Porsche #92. Herefter kom de 3 sidste Ford biler, inden at der kom en stribe Ferrari’er. Corvette Racing og Aston Martin Racing var på banen, men satte ikke nogle virkelig hurtige omgange.

Risi Competizione #82
Photo: JJ Media

DH Racing #83 var hurtigst i GTE Am feltet, med Gulf Racing UK #86 på andenpladsen. Proton Competition #88 var den næste, inden at Scuderia Corsa #65 med bl.a. Christina Nielsen bag rattet, endelig har fået bilen til at køre hurtigt, med 4. hurtigste tid af alle.

DH Racing #83
Photo: JJ Media

Nu er det bare at vente til løbet starter klokken 15.00.

Relaterede nyheder