Sam Bird deltager i New York ePrix

DS Virgin Racing køreren Sam Bird har bekræftet at han vil deltage i det kommende New York Formel E løb den 15.-16. juli.

Briten, som der var tvivl om på grund af WEC datosammenfaldet, vil nu være på gridden til det første New York ePrix. Det er første gang at den amerikanske by har været vært for en 2-dages motorsports event.

“Med den første FIA sanktionerede motorsports event her i New York, kommer Formel E til at flytte grænser og det er spændende at være en del af. Jeg ved at vi vil levere et godt show for folk i New York, og jeg forventer mange tilskuere begge dage. At det er et dobbelt løb, gør at der er meget på spil for holdene og kørerne, så det er helt sikkert værd at se på,” sagde Bird.

På trods af WEC datosammenfaldet, har Sam Bird valgt at prioritere Formel E og deltage i det første New York ePrix Photo: Alastair Staley/LAT/Formula E

Team chef Alex Tai tilføjede: “Sam har deltaget i alle holdets 29 løbsstarter, så selvfølgelig er vi glade for at have ham med i New York, og bibeholde denne konstant for teamet. Sam’s holdkammerat, Jose Maria Lopez kan desværre ikke være med i New York på grund af datosammenfald.

“Teamet er sagde ved at vurdere mulighederne, og en af disse er vores officielle reservekører Alex Lynn, og vi melde det officielt ud i løbet af de kommende dage.”

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder