5 startplaceringers straf til Wittmann

Marco Wittmann har fået en 5 startplaceringers straf, efter sidste weekends løb på Norisring.

Den 27 årige tyske dobbelte DTM mester var for 3. gang i år modtager af et sort/hvid flag for farlig kørsel, og det resulterer iflg. det sportslige reglement i DTM, at han skal starte 5 pladser længere tilbage til det næste løb, som han deltager i.

Wittmann havde et sammenstød med Mattias Ekström i løbets allersidste sving, hvilket sendte svenskeren ud af kurs, og Edoardo Mortara så kunne smutte indenom dem begge to og tage den sidste podieplads.

Marco Wittmann
Photo: JJ Media

Wittmann ligger aktuelt blot 10’er i mesterskabet, og har kun været på podiet en gang i år.

Næste gang at DTM feltet skal være på banen, er om 2 uger på Moscow Raceway i Rusland.

Relaterede nyheder