BMW og Porsche kamp ved VLN4

Den 4. afdeling af dette års VLN mesterskab, det såkaldte 48. Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy, blev afviklet på Nürburgring Nordschleife i dag.

Til 4 timers løbet havde Sven Müller kørt Manthey Racing Porsche #59 på Pole Position, foran Falken Motorsports BMW #3 og Walkenhorst Motorsport BMW #100.

Efter små 20 minutter af løbet kørte Falken Motorsports Porsche #4 ind i bagenden af Walkenhorst Motorsport BMW #100 og spandt derved rundt. Adskillige andre biler var også involveret og bl.a. Wochenspiegel Team Monschau Ferrari #22 måtte undvige i gruset. Porsche’en fik skader på fronten af bilen, mens Ferrari’en blev trukket i pit for at blive gjort ren for småsten og få nogle nye dæk på.

25 minutter inde i løbet kørte Manthey Racing Porsche #59 i pit til deres første tankstop, og afgav derved føringen. Efter blot en omgang på Grand Prix banen, dykkede den i pit igen, og blev skubbet ind i garagen. Mekanikerne gik straks i gang med at kigge på bagenden af bilen, og kunne konstatere at gearkassen var defekt, og hvorefter at de måtte udgå af løbet.

VLN4 Start
Photo: Jan Brucke/VLN

Dermed gik Falken Motorsports BMW #3 i føring, hvor Jörg Müller overlod bilen til Stef Dusseldorp efter præcis en time af løbet.

Små 2 timer inde i løbet var det en BMW 1-2-3 med #3 foran #100 og Walkenhorst Motorsport #35. Herefter kom Frikadelli Racing Team Porsche #31 og Manthey Racing Porsche #911.

Der var drama halvvejs inde i løbet, da Renault R.S. 01 #55 fik en punktering, og måtte parkere bilen og udgå halvvejs rundt på omgangen.

Stef Dusseldorp fik overdraget Falken Motorsports BMW #3 med 40 minutter tilbage af løbet, og kunne herefter gå på jagt efter den nu førende Frikadelli Porsche #31 med Norbert Siedler bag rattet.

De sidste 45 minutter af løbet, var der en utrolig tæt kamp mellem Manthey Porsche #911 med Romain Dumas bag rattet, og Walkenhorst Motorsport BMW #100 omkring 3. pladsen i løbet. Gennem flere omgange kørte de kofanger mod kofanger, hvor elastikken mellem dem blev trukket ud og strammet til, efterhånden som de mødte trafik rundt på banen.

Med 22 minutter tilbage af løbet var Porsche #31 inde og få den sidste slat benzin på bilen, hvilket overdragede føringen til BMW #3, og sendte #31 ned på 4. pladsen bag #911 og #100, og mistede derved mulighederne for en podieplads.

På løbets allersidste omgang forsøgte #100 at dykke indenom #911 i sving 1. Der var en lille smule kontakt mellem bilerne, men positionerne blev holdt, og der skete ikke mere inden målstregen mellem de to.

Dermed kunne Falken Motorsports BMW M6 GT3 #3 med Jörg Müller og Stef Dusseldorp køre sejren i hus, foran Manthey Racing Porsche 911 GT3 R #911 og Walkenhorst Motorsport BMW M6 GT3 #100.

Falken Motorsports #3, BMW M6 GT3
Photo: Jan Brucke/VLN

Den bedste Mercedes var Landgraf Motorsport #44 med en Mercedes-AMG GT3 på 5. pladsen inden at Walkenhorst Motorsport med BMW M6 GT3 #35, og nummer 36 i form af en BMW Z4 GT3 lukkede top 7 og SP9 klassen.

Sejren var den første generelle sejr for teamet i deres 18 års lange historie på Nordschleife. De startede i en Nissan Skyline, hvilket var deres fortrukne bilmodel gennem mange år, inden at de startede med en todelt strategi i år med en Porsche og en BMW. BMW var altså det rigtig svar – i hvert fald i dag.

Det næste VLN løb skal køres den 19. August, hvor ROWE 6 Stunden ADAC Ruhr-Pokal-Rennen køres. Forhåbentlig er der lidt flere biler i SP9 klassen, selv om Porsche og BMW leverede tæt og spændende ræs omkring podiepladserne i dag.

 

Relaterede nyheder