Nicolas Minassian hopper tilbage bag rattet i ELMS

Nicolas Minassian hopper tilbage bag rattet, når de 3. og 4. afdelinger af European Le Mans Series skal køres.

Om 2 uger køres den 3. afdeling på Red Bull Ring, mens den 4. afdeling på Paul Ricard køres den 27. august.

Det er DragonSpeed teamet, hvor den tidligere bl.a. Peugeot fabrikskører nu er sportsdirektør for, der giver ham sit comeback.

Nicolas Minassian
Photo: JJ Media

Ryo Hirakawa har ellers været en af de 3 kørere i den G-Drive sponsorerede #22 ved de 2 første ELMS løb, samt 24 timers løbet på Le Mans for en måned siden. Men Hirakawa er fabrikskører hos Toyota, og skal i stedet køre i Super GT, der har datosammenfald med ELMS kalenderen ved netop de to løb. Til de to sidste afdelinger af ELMS afdelinger, sidder den unge japaner igen bag rattet.

44 årige Minassian har i alt kørt Le Mans 17 gange, og 2017 løbet var første gang i 16 år, at han ikke var til start i det legendariske løb.

De seneste 3 sæsoner har han været en del af SMP Racing i LMP2, inden at han skiftede til DragonSpeed teamet, og han lå hjelmen midlertidigt på hylden. Men allerede i vinters sagde han, at det ikke var endeligt farvel til racersporten, men at han ville køre enkelte løb engang imellem. Han har dog også allerede været til start ved to 24 timers løb i 24H Series i en Mercedes-AMG GT3.

G-Drive Racing #22
Photo: JJ Media

Derudover er Nicolas Minassian blevet udnævnt til direktør for den nye Le Mans Legends Series, der starter senere i år. Så bare fordi at han er stoppet som fuldtidsracerkører, har han stadig utroligt travlt med alle de forskellige kasketter, som han skal bære.

G-Drive Racing #22 ligger aktuelt nummer 1 i ELMS Team- og Kørermesterskaberne, så selvom Hirakawa går glip af en eventuel titel, så har Leo Roussel og Memo Rojas, og ikke mindst teamet, stadig gode muligheder for at vinde mesterskaberne.

Relaterede nyheder