Porsche stjal sejren på hjemmebanen

Porsche stjal sejren på hjemmebanen, i en weekend hvor Toyota Gazoo Racing ellers så ud til at have under fuld kontrol.

Toyota #7 førte løbet an fra Pole Position og opbyggede hurtigt et lille forspring til Porsche. Dog begyndte Porsche at hente ind på deres japanske konkurrenter, og i løbets anden time gik de forbi, og så sig aldrig tilbage.

Toyota TS050 Hybrid nummer 8 blev aldrig nogen faktor i løbet. På opvarmningsomgangen gik bilen i stå, og Sebastien Buemi måtte køre hele omgangen rundt i nødprogram, da bilen havde et problem med benzinpumpen. Det kostede dem i alt 4 omgange til de førende, inden at teamet havde fået skiftet den. Og det fik de aldrig hentet igen.

I stedet kunne Porsche fra løbets anden time totalt dominere, og havde endda tid til at bytte de to biler, så Porsche #2 med Timo Bernhard, Earl Bamber og Brendon Hartley vandt løbet foran #1 med Andre Lotterer, Neel Jani og Nick Tandy.

Porsche #2, Toyota Gazoo Racing #7
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #7 med Kamui Kobayashi, Jose Maria Lopez og Mike Conway sluttede 3’er i løbet, med mere end et minut efter den vindende Porsche. Teamet meldte efterfølgende, at der var sket noget uforudset med aerodynamikken på bilen, hvor vi bl.a. så en masse dækrester hænge fast på bilen. Går man ind og kigger på omgangstiderne, så kørte Kobayashi løbets hurtigste omgang generelt, men var over halvandet sekund hurtigere end Lopez og Conway,  der slet ikke kunne matche Porsche’s 6 kørere, som alle var hurtigere end dem.

Bykolles Racing Team #4 gennemførte løbet, men var igen håbløst langsommere end de andre LMP1 biler, med tider som lå midt i LMP2 feltet. Oliver Webbs hurtigste omgang var 8,5 sekunder langsommere end den hurtigste LMP1 bil, og 1,3 sekund langsommere end hurtigste LMP2 bil. Dominik Kraihamer var yderligere 0,5 sekunder langsommere, mens Marco Bonanomi var 0,8 sekund langsommere igen, med blot 5 LMP2 kørere, der var langsommere end ham! Det er synd at se en LMP1 bil i så store problemer, men alt tyder også på at det var sidste gang at vi så teamet for i år. Der har tidligere været snak om at de ville springe over resten af sæsonen, og i stedet forberede sig på 2018. Hvis de havde taget med til 5 oversøiske løb, ville de først få bilen tilbage i januar måned, hvorefter de så blot ville have 2 måneders forberedelse til den nye sæson.

Jackie Chan DC Racing #38 vandt i LMP2 klassen foran Vaillante Rebellion #31 og Signatech Alpine Matmut #36. Den anden Vaillante Rebellion #13 med David Heinemeier Hansson sluttede 4’er, blot 6 sekunder efter #36. #38 med Oliver Jarvis, Thomas Laurent og Ho-Pin Tung var alle 3 hurtigere end både Filipe Albuerquerque og Julien Canal i #31, mens Bruno Senna som sidste mand i #31 var tæt på at kunne matche Jarvis’ tid, men stadig var lidt langsommere.

Jackie Chan DC Racing #38
Photo: JJ Media

I LMP2 feltet, havde vi også de eneste to biler der ikke gennemførte løbet. Signatech Alpine Matmut #35 fik gearkasse problemer små to timer inde i løbet, mens Tockwith Motorsports #34 døjede med koblingsproblemer gennem en stor del af løbet, og til sidst måtte udgå blot 12 minutter før løbet var slut. De lå dog allerede sidst i klassen på det tidspunkt, efter at have holdt i pit i sammenlagt 2 timer og 15 minutter.

I GTE Pro klassen så vi en fantastisk kamp mellem alle 4 konstruktører – i det mindste, i den første time af løbet. Porsche #92 med Michael Christensen og Kevin Estre havde startet fra Pole Position, men Michael lavede en kørerfejl i første sving, og faldt helt tilbage på 4. pladsen. Dermed kunne Aston Martin Racing #95 med Marco Sørensen bag rattet tage føringen, og førte et tog på samtlige 8 GTE Pro bilen an. Men da første Porsche #91 kom i front, begyndte feltet at sprede sig lidt ud. Og derfra gik det mere eller mindre kun bagud for Sørensen og Nicki Thiim. Af en eller anden årsag kunne hverken dem eller søsterbilen #97 følge farten på især Ferrari, men heller ikke Porsche.

I stedet var AF Corse Ferrari #51 med James Calado og Alessandro Pier Guidi flyvende, og tog sejren foran Porsche #91 og Porsche #92. Også i GTE Pro klassen lavede Porsche et taktisk skifte mellem de to biler, da #92 med Christensen/Estre var dagens hurtigste bil i GTE Pro. Men omgangstiderne var mere konstante for Ferrari #51, og derved kunne de tage en sejr på 50 sekunder. AMR #95 sluttede på 4. pladsen, små 3 minutter efter den vindende Ferrari. Så det viser hvor meget at omgangstiderne droppede for #95.

AF Corse Ferrari #51, Porsche #91, Aston Martin Racing #95
Photo: JJ Media

Ford Chip Ganassi Team UK kunne slet ikke følge med ved dette løb. De sluttede blot 5’er og 6’er. Den første time fulgte de ok med, ligesom AMR gjorde, men herefter faldt deres omgangstider, og de sluttede 1 omgang bag den vindende Ferrari.

Også i GTE Am var der en fantastisk kamp mellem 4 ud af de 5 deltagere. Kun Gulf Racing UK Porsche #86 kunne af en eller anden årsag ikke følge de 4 andre biler. Der blev dystet kofanger mod kofanger gennem næsten alle 6 timer, og nogle gange kom kofangerne endda også i berøring med hinanden, som da Clearwater Racing #61 overhalede Spirit of Race #54. Det gav da også en lille advarsel til #54. Aston Martin Racing #98 havde lagt ud med at føre løbet, hvorefter Dempsey-Proton Racing Porsche #77 overtog den i nogle få omgange. Herefter bølgede det flere gange, frem og tilbage, inden at #77 kunne trække sig sejrrigt ud af den duel. Hovedårsagen til dette var Matteo Cairoli, som gennem hele hans stint kørte konstante 2:00.xxx tider – eller nå nej, 7 omgange ud af 30 omgange, var han lige nede at køre 1:59.xxx! I samme periode kørte Pedro Lamy i #98 alt mellem 1:59.xxx optil 2:03.xxx. Så det var helt klart den største årsag til at sejren kom i hus.

Dempsey-Proton Competition Porsche #77, Clearwater Racing Ferrari #61, Aston Martin Racing #98
Photo: JJ Media

I LMP1 udbyggede den mesterskabsførende Porsche #2 forspringet endnu mere til Toyota #8 med Sebastien Buemi, Anthony Davidson og Kazuki Nakajima, som aktuelt indtager andenpladsen. Nu er der 30 point mellem de to biler, hvilket dog ikke er meget med 5 afdelinger tilbage.

I LMP2 udbyggede Jackie Chan DC Racing #38 føringen over Vaillante Rebellion #31, mens Signatech Alpine Matmut #36 stadig er 3’er.

I GTE Pro fører Ford Chip Ganassi Team UK #67 trods den magre pointhøst stadig mesterskabet, mens Porsche #91 er 2’er og AMR #97 faldt tilbage på 3. pladsen, efter at de kun scorede 6 point i dagens løb. I toppen af konstruktørernes mesterskab ligger Ford og Ferrari helt lige, mens Aston Martin og Porsche også er indenfor 29 point.

I GTE Am ligger Dempsey-Proton Racing #77 og Clearwater Racing #61 nu helt lige i front, mens AMR #98 blot ligger 2 point bag dem. Spirit Of Race #54 og Gulf Racing UK #86 ligger også med nøjagtig det samme pointantal.

Nu bliver alle bilerne pakket i containere og sejlet til Mexico, hvor den næste afdeling skal køres 3. september.

Relaterede nyheder