Keilwitz må springe endnu et løb over

Daniel Keilwitz må desværre springe endnu et løb over i ADAC GT Masters.

Callaway Competition #77 køreren brækkede benet under en test på Spa Francorchamps i juni måned, og måtte for 2 uger siden også springe over den 7. og 8. afdeling på Zandvoort.

Keilwitz, der fylder 28 år i morgen den 3. august, havde håbet på at være klar til den kommende weekends løb på Nürburgring.

Callaway Competition bringer 27 årige Albert Costa Balboa (eller i daglig tale, bare Albert Costa) ind i teamet som afløser denne weekend, da sidste weekends afløser, Renger van der Zande, skal køre i IMSA serien i USA og derved ikke kan hjælpe holdet i Tyskland.

Costa var gennem mange år en fast del af Renault weekenderne, hvor han i 2009 vandt Formula Renault 2,0 mesterskabet i både WEC og Eurocup klassementet. Herved vandt han penge til en sæson i Formula Renault 3,5, som han deltog i gennem to sæsoner, med henholdsvis en 5. og en 4. plads i mesterskabet. Herefter skiftede han til Renault Megane Trophy i 2012, hvor han vandt mesterskabet. Siden da har han deltaget i flere forskellige GT klasser, i bl.a. GT Open og Blancpain.

Callaway Competition
Photo: Gruppe C Photography

Albert Costa skal køre sammen med teamets faste kører, Jules Gounon, der aktuelt fører ADAC GT Masters mesterskabet. Gounon, der også vandt sidste weekends 24 timers løb på Spa, har en 44 points føring til den nærmeste konkurrent i mesterskabet, Philipp Eng. Dog ligger Daniel Keilwitz stadig 2’er i mesterskabet, men meget skal gå galt for de nærmeste forfølgere, for ikke at overhale ham denne gang. Men det skete ikke i Zandvoort, hvor Callaway Competition vandt det ene løb, mens Land Motorsport vandt søndagens regnvejrsløb.

De seneste to år har Nürburgring været en Porsche og Audi bane, og hvis det gentager sig i år, kan Connor De Phillippi og Christopher Mies i Land Motorsport #1 samt Robert Renauer og Sven Müller i Precote Herberth Motorsport #99 på henholdsvis 4. og 6. pladsen i mesterskabet, rykke meget tættere på toppen, så det hele bliver endnu mere spændende.

Weekendens løb kan følges på www.adac-motorsport.de på live stream lørdag og søndag eftermiddag, foruden kvalifikationen om morgenen, hvor også danske Nicolai Sylvest deltager for Mercedes-AMG Team Zakspeed i bil nummer 20, sammen med Nikolaj Rogivue.

Relaterede nyheder