Brasiliansk sejr i Tyskland

Felipe Drugovich startede løb 2 i ADAC Formel 4 fra Pole Position foran gårsdagens vinder Lirim Zendeli og gårsdagens overraskelse, Andreas Estner.

Starten forløb forholdsvist gnidningsfrit, og Drugovich fik hurtigt et stort forspring foran Lirim Zendeli og mesterskabsførende Juri Vips, der var kommet forbi Andreas Estner.

Frederik Vesti havde igen fået en god start fra 13. startposition, og lå hurtigt 10’er.

Andreas Estner
Photo: Gruppe C Photography

Efter gårsdagens rulletur kom Nicklas Nielsen desværre ikke til start, da bilen var for skadet til at teamet kunne nå at få den klar til dagens løb. Dermed må det desværre nok også konstateres at hans rolle i top-3 i mesterskabet er helt udspillet, da de tre forreste nu har et forspring på omkring 75, hvilket svarer til 3 løbssejre, og 3 udgåede heats til andre kørere.

Efter 10 minutters kørsel måtte der Safety Car på banen, da Cedric Piro havde noget der lignede bremsesvigt i sving 1. Først kom der en masse røg fra et blokeret hjul, og da han løsnede bremsen, bremsede bilen slet ikke igen. Heldigvis var det flere lag af dæk til at tage fra, men alligevel tog lægerne inden chance og ville have ham ud af bilen med største forsigtighed. Derved valgte løbsledelsen også at smide det røde flag ud, så de havde tid til at få ham ud i ro og mag, samt få genopbygget dækmuren igen. Meldingerne gik efterfølgende på at han havde det fint, men at han selvfølgelig skulle tjekkes helt igennem, da han godt kunne mærke uheldet i kroppen.

Felipe Drugovich
Photo: Gruppe C Photography

Løbsledelsen valgte herefter IKKE at starte løbet igen, da tidsplanen ellers ville skride for meget. Dermed blev løbstiden i løb 2 blot 10 minutter.

Felipe Drugovich vandt løbet foran Lirim Zendeli og Juri Vips. Vips forsvarer dermed stadig mesterskabsføringen foran Drugovich mens nummer 3 i mesterskabet, Marcus Armstrong, tabte point i forhold til de to forreste, da han blot sluttede 8’er i løbet.

Løb 3 køres klokken 16.35.

Relaterede nyheder