Anden norske sejr i Belgien

Dennis Olsen startede for anden dag i træk fra Pole Position på Spa Francorchamps, men i dag var det med Nick Yelloly som 2’er foran Michael Ammermüller.

Der var meget mere aktion i dagens Porsche Mobil 1 Supercup løb end gårsdagens, hvilket tilskuerne rundt på banen med sikkerhed nød.

Glauco Solieri fik desværre tekniske problemer allerede ved starten, og kunne ikke komme fra start. Det førte til en Safety Car, da bilen skulle fjernes fra banen.

Mikkel O. Pedersen skulle desværre starte løbet helt tilbage på 25. pladsen, da hans bedste kvalifikationstid blev annulleret på grund af track limits.

Da løbet blev frigivet igen, trak Olsen og Yelloly hurtigt fra Ammermüller, som dog udnyttede den gode slipstream op af Kemmel Straight.

Dennis Olsen
Photo: Porsche Motorsport

På løbets 4. omgang kom Dan Cammish ud på en ufrivilligt snurretur, da Igor Walilko ikke lige syntes at Cammish skulle forbi. Løbsledelsen valgte at give Walilko en drive through straf, da det var en meget robust skuldertakling at han gav.

Al Faisal Al Zubair og Sean Hudspeth havde kontakt midt i Eau Rouge svinget, hvilket sendte Hudspeth ud på et vildt spin. Heldigvis ramte han ikke noget, og kunne fortsætte løbet.

Efter 7 omgange af løbet var der et stort sammenstød mellem Egidio Perfetti og Roar Lindland. Det sendte Safety Car på banen med det samme, da Lindlands kølevæske var spredt ud over banen. De to kørere kom i kontakt, da Perfetti forsøgte at overhale Lindland, men de to biler kolliderede og bankede i autoværnet med stor hastighed. Heldigvis kunne begge kørere stige ud af bilerne uskadte.

Da løbet blev frigivet igen, var der 2 omganges racerløb tilbage.

Mattia Drudi lavede en kørefejl mens han lå på 5. pladsen, hvilket kostede ham enhver chance for point.

Michael Ammermüller fik klemt sig forbi Nick Yelloly, som også mistede en placering til Dylan Pereira.

På løbets allersidste omgang startede Gianmarco Quaresmini med at komme af banen, og da han forsøgte at få bilen tilbage på banen, røg han i stedet på tværs, og rykkede andre kørere med. Da støvet havde lagt sig var Igor Walilko, Daniele Di Amato og Philip Morin også blandt de involverede.

Dennis Olsen kunne derved tage weekendens anden sejr, foran mesterskabsførende Michael Ammermüller og Dylan Pereira.

Mikkel O. Pedersen kørte et rigtig flot løb, og krydsede målstregen på 12. pladsen, og derved gode point til mesterskabet.

Porsche Mobil 1 Supercup er tilbage på banen igen i næste weekend, hvor der skal køres en enkelt afdeling på Monza.

Relaterede nyheder