Ny generation Schumacher på vej

Alle som kender bare lidt til motorsport, kender navnet Schumacher.

De fleste tænker stadig på den flerdobbelte Formel 1 Verdensmester Michael, mens andre tænker på hans søn, Mick, som har kørt ADAC Formel 4 og aktuelt kører i FIA Formula 3 European Championship.

Måske er der nogen som også tænker Ralf Schumacher – altså Michaels bror. For det er nemlig den gren af familien Schumacher som vi skal have fat i.

Da Ralf stoppede med at køre DTM for Mercedes efter 2012 sæsonen, begyndte han i stedet at fokusere på talentudvikling. Sammen med Gerhard Ungar, som han kendte fra Mercedes tiden, startede han i 2016 US Racing teamet, som deltager i ADAC Formel 4.

Leon Köhler, Marius Zug & David Schumacher
Photo: US Racing

I denne sæson kører danske Nicklas Nielsen for teamet sammen med Julian Hanses, Fabio Scherer og Kim Luis Schramm. At teamet og kørerne har potentiale, kan aflæses tydeligt af mesterskabsstilingen. Her indtager de fire kørere henholdsvis 8., 7., 6. og 4. pladsen i mesterskabet.

Nu er den næste generation af Schumacher familien på vej, David Schumacher, Ralfs søn.

Den 16 årige racerkører var i sidste uge ude at test i en ADAC Formel 4 bil for teamet, hvor også Leon Köhler og Marius Zug deltog.

Indtil videre var det bare en test for teamet, men der blev snakket i positive vendinger om alle 3 kørere.

Faktum er også at teamet formentlig skal viske tavlen helt eller delvist ren, da deres nuværende kører lineup næppe alle deltager i endnu en sæson i ADAC Formel 4. Nicklas Nielsen, Fabio Scherer og Julian Hanses kører deres 2. sæson i talentklassen, mens Kim Luis Schramm har sin 3. sæson. Så der burde være minimum et sæde, hvis ikke flere, ledigt hos US Racing til deres 2018 sæson.

Den næste afdeling af ADAC Formel 4 2017 køres den 15.-17. september på Sachsenring.

Relaterede nyheder