Lynn ny kører hos DS Virgin Racing – Bird fortsætter

DS Virgin Racing har i dag annonceret at Alex Lynn og Sam Bird skal være de to faste kørere i 4. sæson af FIA Formula E Championship, der starter den 2. december i Hong Kong.

Lynn var reservekører hos teamet gennem sæson 3, og erstattede Jose Maria Lopez i New York, da Argentineren skulle køres FIA WEC for Toyota Gazoo Racing i stedet.

Den 23 årige racerkører fra Storbritannien overraskede alt og alle, da han fik bilen på Pole Position, og længe kæmpede med helt i front af feltet.

Kombineret med Bird, der starter hans 4. sæson med teamet, bliver duoen helt klar en giftig cocktail hvad angår Teammesterskabet, og formentlig også Kørermesterskabet.

Alex Lynn
Photo: Alastair Staley/LAT/Formula E

Alex Lynn deltager også i FIA WEC for G-Drive Racing, hvor han gang på gang viser at han også er blandt de hurtigste sportsvognskørere. I 2018 vil der fortsat være mulighed for at deltage i begge serier da der, modsat den netop overståede sæson, ikke er nogen datosammenfald mellem de to serier.

Derudover har Lynn også deltaget for BMW i udvalgte løb for BMW på Nordschleife, i forbindelse med flere langdistanceløb i 2017.

Sam Bird er fabrikskører hos Ferrari og deltager ligesom Lynn også i FIA WEC, hvor han kører for AF Corse i GTE Pro klassen.

Teamet siger i den forbindelse farvel til Jose Maria Lopez, der har haft det svært gennem især første halvdel af den netop afsluttede sæson. Argentineren fik kørt en 2. og en 3. plads hjem, mens holdkammerat vandt hele 2 løb, foruden en 2. og 3. plads. Det kostede teamet vitale point i Teammesterskabet – point som forhåbentlig ikke kommer til at mangle i 2017/18 sæsonen.

Dermed har 4 af 10 hold offentliggjort deres fulde kører line-up. Det bliver spændende at følge resten af holdende henover de kommende uger.

Relaterede nyheder