Genvalg til Heidfeld og Rosenqvist hos Mahindra

Nick Heidfeld og Felix Rosenqvist fortsætter hos Mahindra Racing i Sæson 4 af FIA Formula E Championship, der starter om godt 2 måneder i Hong Kong.

Den tysk/svenske duo var flyvende hos teamet i 2016/17 sæsonen, hvor Rosenqvist sluttede på 3. pladsen i Kørernes mesterskab, mens Heidfeld sluttede 7’er, foruden de også sikrede Mahindra teamet 3. pladsen i Teammesterskabet.

Felix Rosenqvist, Dilbagh Gill, Nick Heidfeld
Photo: Zak Mauger/LAT/Formula E

Teamchef Dilbagh Gill er glad for at have de to på holdet igen: “Vi er glade for at beholde både Nick og Felix hos Mahindra Racing i næste sæson. Med dem, er vi sikre på at vores nye bil, M4Electro vil være den hidtil bedste og at Mahindra konstant vil være med helt fremme.”

Rosenqvist snuppede en enkelt sejr for teamet, mens begge kørere kørte i alt 5 podiepladser hver hjem i 12 løb, udover tre Pole Positions og 2 gange med hurtigste omgang i løbet. Faktisk kørte Rosenqvist først over stregen i begge løb i Berlin, men på grund af en fejl under teamets pitstop, fik han en mindre tidsstraf, der sendte ham tilbage på andenpladsen i løb 2.

Sæson 4 af Formel E starter den 2. December i Hong Kong.

Relaterede nyheder